sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 13.01.2024

İtalya Serie A Ligi mücadelelerini 13 Ocak Cumartesi akşamı için kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Genoa – Torino: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 13 Ocak Cumartesi akşamı S Sport Plus, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Torino karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 17:00. İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Bologna deplasmanına konuk olan Genoa, zorlu deplasmanda ilk 45 dakikayı Albert Gudmundsson’un attığı şık golle 1-0 önde kapatmayı başarırken, yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı ve deplasmandan 1-1’lik beraberlikle dönmek zorunda kaldı. Son 4 haftada maç kaybetmeyen Alberto Gilardino’nun öğrencileri, zorlu fikstürden başarıyla çıktı. Son 4 haftada Juventus, İnter ve Bologna ile berabere kalan Genoa, Sassuolo deplasmanından ise 2-1’lik galibiyetle döndü. Son haftalardaki yükselişiyle alt sıralarda kurtulmayı başaran ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar yükseltirken, 21 puanla 12. sırada yer aldı. Sezonun ikinci yarısında Torino karşısında galibiyet arayacak olan Genoa, sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 1-0’lık skorla kaybetmişti. İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Napoli’yi sahasında ağırlayan Torino, son şampiyon karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Sanabria, Vlasic ve Buongiorno’dan gelen gollerle rahat bir galibiyete imza atan konuk ekip, 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başardı. Son 7 haftada sadece 1 kez mağlup olan Torino, son 10 haftada ise sadece 2 kez mağlup oldu. Ivan Juric ve öğrencileri, son haftalarda iyi performans grafiğiyle dikkat çekti. 19 haftadan topladığı 27 puanla 10. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, sezonun ikinci yarısında ilk sınavını Genoa’ya karşı deplasmanda verecek. Sezonun ilk yarısı iç sahada Genoa engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardılar. İtalya Serie A Ligi’nde son haftalardaki etkileriyle alt sıralardan kurtularak rahat nefes almayı başaran Genoa ve Torino, sezonun ikinci yarısında karşı karşıya geliyor. Galibiyetle başlangıç yapmak isteyen tarafların 3 puan mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Hellas Verona – Empoli: MS 1, 1.90 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 13 Ocak Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi’nde 20. hafta mücadeleleri sahne alıyor. Hellas Verona ile Empoli’nin karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona erdiğinde düşme potasından kurtulmayı başaramayan Hellas Verona, sezonun ikinci yarısında açılışı düşme hattını paylaştığı Empoli ile karşı karşıya gelecek. Marco Baroni yönetiminde zor günler geçiren ev sahibi, ilk 2 haftada aldığı Empoli ve Roma galibiyetlerinin ardından, son 16 haftada sadece Cagliari’yi 10 kişi yakaladığı mücadeleden galibiyet çıkarabildi. 19 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, kalesini 26 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 16 kez havalandırdı. Son hafta lider İnter karşısında son dakika golüyle mağlup olan ve beraberlik şansını penaltıyı kaçırarak değerlendirmeyi başaramayan Hellas Verona, galibiyetten uzak performansını sürdürüyor. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını 7 maçlık galibiyet hasretiyle noktaladı ve düşme potasından kurtulmayı başaramadı. Aurelio Andreazzoli hamlesine rağmen düşme potasından bir türlü kurtulamayan konuk ekip, 19 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 7 haftayı 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, son hafta taraftarı önünde konuk ettiği Milan karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika boyunca hücum hattında etkisiz kalan Empoli, savunmada ise önemli açıklar verdi. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaramayan ve 19 maçta 10 gol bulan konuk ekip, ligin en zayıf hücum karnesine sahip. Bu hafta düşme hattının paylaştığı Hellas Verona’ya deplasmanda konuk olacak olan Empoli’de, işler yolunda gitmiyor. İtalya Serie A Ligi’nde lidere son dakika golüyle mağlup olan ve aynı zamanda son dakikada penaltı kaçıran Hellas Verona, mağlubiyete rağmen iyi bir futbol sergiledi. Hellas Verona düşme hattını paylaştığı Empoli karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Napoli – Salernitana: H1, 1.67 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; Napoli sahasında Salernitana’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 20. hafta mücadelesi, 13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta 8 puan kaybeden Napoli’de, göreve 7 önce gelen Walter Mazzarri’nin tahtı sallanıyor. Kısa süre önce göreve gelmesine karşın, üst üste puan kayıplarıyla üst sırlardan uzak kalan son şampiyon, son 6 haftanın ise 5’inde puan kaybetti. 33 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından, görevden ayrılan Spalletti’nin yokluğu hissediliyor. Rudi Garcia ile aradığı başarıyı bulamayan Napoli’de, Mazarri dönemi de iyi başlamadı. 19 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 9. sırada kendisine yer buldu. Zirve yarışından kopan Napoli, şimdi ise üst sıralardan kopma tehlikesiyle karşı karşıya. Son 3 haftada skor dahi üretmeyen Napoli, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Sezonun ikinci yarısının ilk haftasında Salernitana karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde 19 haftanın 17’sinde puan kaybeden Salernitana, sezonun ilk yarısı son erdiğinde en alt sıradan kurtulamadı. Filippo Inzaghi hamlesine rağmen düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, 19 haftadan 12 puan toplayabildi. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 3’e kadar yükselirken, sezonun ilk yarısını iç sahada Juventus’a karşı 2-1’lik mağlubiyetle kapattıklarını söyleyelim. Son 6 haftadan 4 puan çıkarabilen Salernitana, ilk 19 hafta itibariyle sadece Lazio ve Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başardı. Kalesinde 38 gole engel olmayı başaramayan ve ligin en zayıf savunma performansını ortaya koyan konuk ekip, galibiyet adına İtalya Serie A Ligi sahnesinde güven vermekten çok uzakta. Ligin zayıf halkası bu hafta Napoli deplasmanından sürpriz bir galibiyetle çıkarak, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzak kalmaya başlayan Napoli, evinde kötü gidişata çare arıyor. Ev sahibi sezonun ikici yarısına galibiyetle başlayacak ve Saleritana engelini zorlanmadan geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.02

Bets10 Bahis Oranı: 9.48