İddaa Tahminleri ve Analizleri

Real Madrid Barcelona İddaa Tahmini 14.01.2024

İspanya Süper Kupası final heyecan geldi çattı. Real Madrid ile Barcelona’nın karşı karşıya geleceği dev mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 1 kanalından yayınlanacak.

Real Madrid ile Barcelona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 2.35, beraberlik tercihine 3.55, Barcelona galibiyetine ise 2.98 verildiğini görüyoruz.

Real Madrid Finalin Favorisi 

Real Madrid bildiğimiz gibi İspanya Süper Kupası yarı final maçında Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi. Uzatmalara giden maçta rakibini 5-3 mağlup eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri adını finale yazdırdı. Finalde ise ezeli rakibi Barcelona ile karşı karşıya gelecekler. Milli futbolcumuz Arda Güler, uzatmalarda bitime son 10 dakika kala oyuna dahil oldu. Atletico Madrid karşısında iyi oynayan ve haklı bir galibiyet alan Real Madrid, finalde Barcelona karşısında da favori olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Eder Militao, Thibaut Courtois ve Lucas Vazquez’in sakatlıkları sürüyor. 

Barcelona’nın İşi Zor 

Barcelona bu sezon La Liga’da zirve yarışının uzağında kaldı. 2 hafta önce Las Palmas deplasmanında zar zor 3 puan aldılar ve takibini sürdürdüler ama son haftalarda gösterdikleri performans pek güven vermiyor. Xavi’nin öğrencileri hafta içi ise İspanya Süper Kupası yarı finalinde karşı karşıya geldiği Osasuna’yı 2-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Finalde Real Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Barcelona’yı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Ter Stegen’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Real Madrid – Barcelona Maç Bilgileri

Real Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Al Awwal Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Eder Militao, Thibaut Courtois ve Lucas Vazquez’in sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da Ter Stegen’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu

Barcelona'nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Real Madrid moralli. Yarı finalde güçlü rakibi Atletico Madrid’i uzatmalarda 4-3 mağlup eden Ancelotti’nin öğrencileri ilk finalist oldu. Epey zorlandıkları maçta Carvajal’ın etkili oyunu ile kazanmayı başardılar. Barcelona ise yarı finalde Osasuna’yı 2-0 ile geçti. Kolay bir galibiyet alarak finalde Real Madrid’in rakibi oldular ama bu kez işleri bir hayli zor olacak. Real Madrid’i finalde avantajlı olan taraf olarak görüyorum. El Clasico’da Barcelona’yı mağlup ederler ve Süper Kupa’yı müzelerine götürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.01

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid El Clasico’da gülen taraf oldu. Barcelona’yı 4-1 mağlup ettiler ve İspanya Süper Kupası’nda şampiyonluğa ulaştılar.