İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Aston Villa İddaa Tahmini 14.01.2024

İngiltere Premier Lig’de zirve hesapları yapan Aston Villa deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Everton ile Aston Villa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Everton galibiyetine 2.78, beraberlik tercihine 3.70, Aston Villa galibiyetine ise 2.50 verildiğini görüyoruz.

Everton Düşüşe Geçti 

Everton Premier Lig’de düşüşe geçmeye başladı. Sean Dyche’ın ekibi son haftalarda üst üste mağlubiyetler alıyor. 2 hafta önce Wolverhampton deplasmanında 3-0 kaybeden Everton’da mağlubiyet serisi 3 maça çıkmış oldu. FA Cup’ta 3. Tur maçında Crystal Palace deplasmanında da golsüz berabere kalan Everton tur umutlarını tekrar maçına bıraktı. Premier Lig’de bu hafta sonu Aston Villa’yı konuk edecekler. Everton’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma önesinde Everton’da Dele Alli’nin sakatlığı devam ediyor. Dominic Calvert Lewin ise kart cezalısı. 

Aston Villa 3 Puan Peşinde 

Aston Villa Premier Lig’de oynadığı son maçta Burnley’i konuk etmiş ve mücadeleden 3 puan ile ayrılmayı başarmıştı. Villa Park’ta ağırladıkları rakibini 3-2 mağlup eden Aston Villa moralli. Lider Liverpool’un takibini sürdüren Aston Villa rakibinin sadece 3 puan gerisinde. Bu sezon Premier Lig’de dikkat çeken bir takım haline gelen Unai Emery’nin öğrencileri bu hafta Everton deplasmanında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Pau Torres, Tyrone Minos ve Pau Torres sakat olan isimler Bertrand Traore ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Everton – Aston Villa Maç Bilgileri

Everton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dele Alli’nin sakatlığı devam ediyor. Dominic Calvert Lewin ise kart cezalısı. Aston Villa’da Pau Torres, Tyrone Minos ve Pau Torres sakat olan isimler Bertrand Traore ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Everton Premier Lig’de son 3 maçından da puan çıkartamadı. Sırasıyla Tottenham, Manchester City ve Wolvrehampton’a kaybettiler. Hal böyle olunca düşme hattına da iyice yaklaştılar. Aston Villa ise 2 hafta önce konuk ettiği Burnley’i 3-2 mağlup etmeyi başardı. Mancehster United yenilgisinin ardından moral buldular. Bu hafta Everton deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Zor bir maç. Everton iç sahada üretken ve iyi oynuyor. Aston Villa’ya zorluk çıkartabilirler. Gollü bir maç bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.