İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Tottenham İddaa Tahmini 14.01.2024

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 hedefini devam ettiren Tottenham deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Mücadele saat 19.30’da oynananacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Manchester United ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 2.22, beraberlik 4.00, Tottenham kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.    

Manchester United’da Moraller Bozuk 

Manchester United’da moraller bozuk. Premier Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Kırmızı Şeytanlar, 2 hata önce konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-1 kaybeden Manchester United son 5 maçta tam 4. Kez puan kaybı yaşadı. Bu 5 maçlık süreçte sadece Aston Villa karşısında kazanabildiler. FA Cup’da ise geçen hafta Wigan Athletic deplasmanında 2-0 kazanarak turu geçen Manchester United, Tottenham maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta sonu Premier Lig’de Tottenham’ı konuk edecek Manchester United’da Mason Mount, Lisandro Martinez, Victor Lindelöf, Carlos Casemiro ve Amad Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor. Sofyan Amrabat ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Tottenham 3 Puan Peşinde 

Tottenham Premier Lig’de oynadığı son maçta Bournemouth’u konuk etmiş ve mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. AMEX’de alınan 4-2’lik Brighton mağlubiyetini unutturmuş oldular. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet alan Ange Postecoglou’nun öğrencileri zirve takibini devam ettirmek istiyor. Bu hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Tottenham’da Pepe Sarr, Yves Bissouma ve Heung Min Son Afrika milli takım kadrosunda yer alıyor. Öte yandan Alejo Veliz, Ivan Perisic, Cristian Romero ve Manor Solomon’un sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United – Tottenham Maç Bilgileri

Manchester United – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Mason Mount, Lisandro Martinez, Victor Lindelöf, Carlos Casemiro ve Amad Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor. Sofyan Amrabat ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Tottenham’da Pepe Sarr, Yves Bissouma ve Heung Min Son Afrika milli takım kadrosunda yer alıyor. Öte yandan Alejo Veliz, Ivan Perisic, Cristian Romero ve Manor Solomon’un sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Phil Jones, Raphael Varane, Luke Shaw, Christian Eriksen, Scott McTominay, Markus Rashford, Anthony, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Dejan Kulusevski, Richarlison

İddaa Tahmini

Manchester United Premier Lig’de son dönemde bir hayli formsuz. 2 hafta öne konuk oldukları Nottingham Forest deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabildiler. Tottenham ise ilk 4 umutlarını koruyor. Postecoglou’nun ekibi 2 hafta önce konuk ettiği Bournemouth karşısında 3-1 kazanmayı başardı. Son dönemde hücumda üretken bir Tottenham var. Yine gollü bir maç olacağını düşünüyorum. 90 dakika sonunda en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.30

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Manchester United Old Trafford’da 2 puan bıraktı.