Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Werder Bremen Maç Tahmini 14.01.2024

Almanya Bundesliga sahnesinde 17. hafta heyecanı 14 Ocak Pazar akşamı devam ederken, Bochum sahasında Werder Bremen‘i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 17:30 itibariyle başlıyor.

intobet, Bochum galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.70, Werder Bremen galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Bochum Evinde 4 Maçtır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, son derece kötü bir başlangıç yaptığı Almanya Bundesliga’da, son haftalardaki etkisiyle düşme potasından kurtulmayı başardı. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybederek en zayıf halka haline gelen Thomas Letsch’in öğrencileri, son 7 haftalık fikstürde ise sadece Hoffenheim ve Bayer Leverkusen deplasmanlarında mağlup oldu. 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan toplamayı başaran Bochum, düşme hattının 6 puan üzerine çıktı. Son maçta lider Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olan Bochum, namağlup rakibi karşısında 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Maç boyunca hücum hattında etkili olmakta zorlanan ev sahibi, mücadeleyi 1 isabetli şutla tamamladı. İç sahada 4 maçtır mağlup olmayan ev sahibi, seriyi Werder Bremen karşısında sürdürmek istiyor.

Werder Bremen Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’da son 3 hafta mağlubiyete yer vermeyen Werder Bremen, düşme hattıyla puan farkını 6’ya çıkardı. Ole Werner yönetiminde sezona istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Son 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran ve 5 gole imza atan Werder Bremen, iç sahada aldığı 2-0’lık Augsburg galibiyetinin ardından, Mönchengladbach ile 2-2, Leipzig ile 1-1 berabere kaldı. Düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Werder Bremen, 16 hafta boyunca savunmada önemli zafiyetler gösterdi ve kalesini 30 gole kapatamadı. Rakip fileleri ise 23 kez havalandırmayı başardıklarını söyleyelim. Ligde en yakın rakiplerinden Bochum ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Werder Bremen, seriyi galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Bochum – Werder Bremen Maç Bilgileri

Bochum – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Takuma Asano milli takımda olması nedeniyle kadroda yer almayacak. Werder Bremen’de ise Nicolai Rapp, Amos Pieper, Veljkovic ve Olivier Deman’ın sakatlıkları devam ediyor. Keita ise milli takımına gitti.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Keven Schlotterbeck, Maximilian Wittek, Bernardo, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Antwi-Adjej, Philipp Hofmann.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Marco Friedl, Anthony Jung, Romano Schmid, Jens Stage, Justin Njinmah, Niklas Stark, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Marvin Ducksch, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da düşme hattından uzaklaşarak rahat nefes almayı başaran Bochum ile Werder Bremen, 17. haftada karşı karşıya geliyor. Seriyi sürdürmek isteyen iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum ve Werder Bremen karşılaşmada beklediğimiz skor katkısını verdi. İki takımda mücadelede 1’er gole imza atarken, 90 dakikadan kazanan çıkmadı. İki takımda haftayı 1’er puanla kapattı.