sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.01.2024

14 Ocak Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar. 

Cadiz – Valencia: 02 (ç), 1.25 (iddaa) – 1.43 (Bets10) ; Cadiz’de moraller bozuk. 2 hafta önce Los Carmenes’de Granada’ya konuk olan Cadiz mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Düşme hattındaki rakibine karşı çok etkisiz kaldılar ve haftayı puansız geçtiler. 10 kişi kaldıktan sonra da oyunun hakimi net bir şekilde Granada oldu. La Liga’da üst üste 15 maçtır kazanamayan ve düşme hattına gerileyen Sergio Gonzalez’in ekibi bu hafta Valenia karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Ruben Sobrino kart cezalısı. Roger Marti ise sakat. Valencia geçtiğimiz hafta sonu İspanya Kral Kupası’nda tur atlamayı başardı. Konuk oldukları Cartagena deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. La Liga’da da son haftalarda iyi sonuçlar almaya başlayan Valencia, 2 hafta önce Mestalla’da konuk ettiği Villarreal’i 3-1 mağlup etmeyi başardı. La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Ruben Baraja’nın ekibinin Avrupa umutları da artmaya başladı. Bu hafta sonu La Liga’da Cadiz’e konuk olacak Valencia’da Andre Almeida’nın sakatlığı sürüyor. Mouctar Diakhaby ve Selim Amallah ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Cadiz La Liga’da aylardır galibiyet alamıyor. 2 hafta önce konuk oldukları Granada deplasmanında 2-0 kaybettiler. Bu sonucun ardından kazanamama serileri 15 maça çıktı. 15 maçtır kazanamayan Cadiz düşme hattında yer alıyor. Valencia ise ligde oynadığı son maçta Villarreal’i 3-1 ile geçti. Net bir galibiyet alarak moral bulan Valencia üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta formsuz Cadiz karşısında da puan almalarını bekliyorum. Ruben Baraja’nın öğrencileri Nuevo Mirandilla’da kaybetmez.

Almeria – Girona: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Almeria’da işler yolunda gitmiyor. Gaizka Garitano’nun öğrencileri bu sezon La Liga’nın en büyük düşme adayı olarak gösteriliyor. 2 hafta önce El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Almeria mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sonucun ardından galibiyet hasreti 19 maça çıkan Almeria’da moraller bozuk. Ligin galibiyeti bulunmatan tek takım konumunda olan Almeria bu hafta iç sahada Girona’yı ağırlayacak. Maç öncesinde Almeria’da Marciano Saca, Iddrissu Baba ve Houboulang Mendes Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Girona La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Michel’in öğrencileri 2 hafta önce Montilivi’de konuk ettiği Atletico Madrid’i 4-3 mağlup etmeyi başardı. Ivan Martin’in son dakikada attığı şık golle 3 puanı alan Girona lider Real Madrid’in takibini devam ettirdi. Bu hafta konuk olacakları Almeria deplasmanında da maçın net favorisiler. Öte yandan Girona’nın bu maçı kazanması halinde haftayı lider kapatacağını belirtelim. Maç öncesinde Girona’da Toni Villa ve Borja Garcia sakat olan isimler. Almeria’nın kazanamama serisi devam ediyor. 2 hafta önce Osasuna’ya konuk olan Almeria mücadeleyi 1-0 kaybetmişti. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Almeria’da galibiyet hasreti 19 maça çıktı. Girona ise ligde oynadığı son maçta Atletico Madrid’i mağlup etti. Montilivi’de 4-3 kazandılar ve altın değerinde bir 3 puan aldılar. Şampiyonluk hesapları yapan Girona bu hafta Almeria deplasmanında da ağır basıyor. Girona kazanır ve liderliğe yükselir. 

Real Madrid – Barcelona: MS 1, 2.01 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Real Madrid bildiğimiz gibi İspanya Süper Kupası yarı final maçında Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi. Uzatmalara giden maçta rakibini 5-3 mağlup eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri adını finale yazdırdı. Finalde ise ezeli rakibi Barcelona ile karşı karşıya gelecekler. Milli futbolcumuz Arda Güler, uzatmalarda bitime son 10 dakika kala oyuna dahil oldu. Atletico Madrid karşısında iyi oynayan ve haklı bir galibiyet alan Real Madrid, finalde Barcelona karşısında da favori olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Eder Militao, Thibaut Courtois ve Lucas Vazquez’in sakatlıkları sürüyor. Barcelona bu sezon La Liga’da zirve yarışının uzağında kaldı. 2 hafta önce Las Palmas deplasmanında zar zor 3 puan aldılar ve takibini sürdürdüler ama son haftalarda gösterdikleri performans pek güven vermiyor. Xavi’nin öğrencileri hafta içi ise İspanya Süper Kupası yarı finalinde karşı karşıya geldiği Osasuna’yı 2-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Finalde Real Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Barcelona’yı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Ter Stegen’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Real Madrid moralli. Yarı finalde güçlü rakibi Atletico Madrid’i uzatmalarda 4-3 mağlup eden Ancelotti’nin öğrencileri ilk finalist oldu. Epey zorlandıkları maçta Carvajal’ın etkili oyunu ile kazanmayı başardılar. Barcelona ise yarı finalde Osasuna’yı 2-0 ile geçti. Kolay bir galibiyet alarak finalde Real Madrid’in rakibi oldular ama bu kez işleri bir hayli zor olacak. Real Madrid’i finalde avantajlı olan taraf olarak görüyorum. El Clasico’da Barcelona’yı mağlup ederler ve Süper Kupa’yı müzelerine götürürler.

Toplam İddaa Oranı: 3.71

Bets10 Bahis Oranı: 6.02