sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 14.01.2024

14 Ocak Pazar gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Gaziantep FK – Fenerbahçe : MS 2, 1.18 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de son 4 maçını kaybetmeyen ve bu süreçte 6 puan toplayan Marius Sumudica’nın öğrencileri düşme hattından uzaklaşma hedefini devam ettiriyor. Süper Lig’de bu hafta sonu ise lider Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Gaziantep FK sürpriz peşinde. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Max Gradel ve Janio Bikel’in Afrika Kupası kadrosunda yer aldığını belirtelim. Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Kadıköy’de konuk ettiği Konyaspor karşısında farka gitti. Sahadan 7-1’lik galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi. Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada kazanan İsmail Kartal’ın öğrencileri rakibinin 2 puan önüne geçti ve liderliğini devam ettirdi. Süper Lig’de son 7 maçını kaybetmeyen Fenerbahçe bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Bonucci ve Krunic transferleri ile de kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Miguel Crespo ve Rodrigo Becao ise sakat olan isimler. Gaziantep FK yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Süper Lig’de hafta içi konuk oldukları Hatayspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Son 4 maçta 6 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar bu hafta Fenerbahçe karşısında da sürpriz arayacak. Fenerbahçe ise son 2 maçtan 6 puan çıkarttı ve rakip filelere tam 11 gol bıraktı. Hafta içi Konyaspor’u 7-1 mağlup ederek dikkat çektiler. İyi bir hava yakalayan Fenerbahçe, en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önüne geçti. Bu hafta Gaziantep FK deplasmanında da kazanarak liderliğini devam ettirirler.

Antalyaspor – Trabzonspor: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Antalyaspor yeni hocası Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta içi aldı. İstanbul’da Pendikspor’a konuk olan Akdeniz ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bahadır Öztürk’ün tek golüyle 3 puanı alan Antalyaspor moralli. Son 2 haftada 4 puan toplayan Kırmızı Beyazlılar bu hafta sonu Trabzonspor’u konuk edecek. Üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Antalyaspor’da hedef 3 puan. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Erdal Rakip’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Trabzonspor üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü deplasmanında tek golle kazanan Bordo Mavililer hafta içi ise Samsunspor’u iç sahada 2-1 ile geçti. Karadeniz derbisinden 3 puan çıkartan Abdullah Avcı’nın ekibinde moraller yerinde. Süper Lig’de 3. sıra hedefini sürdüren Trabzonspor bu hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Trezeguet, Nicolas Pepe ve Paul Onuachu gibi önemli isimler Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Mislav Orsic ve Stefano Denswil ise sakat. Antalyaspor geçen hafta konuk olduğu Pendikspor deplasmanında tek golle kazandı. Rakibini 1-0 mağlup eden Kırmızı Beyazlılar yeni hocası Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini almış oldu Son 2 maçta 4 puan toplayan Antalyaspor moralli. Trabzonspor ise geçen hafta içi konuk ettiği Samsunspor’u 2-1 ile geçti. Son 2 maçını kazanarak geçen Bordo Mavililer zirve takibini devam ettiriyor. Gollü bir ma beklentim var. Antalya’da karşılıklı goller izleriz. 

İstanbulspor – Konyaspor : KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi sürpriz bir beraberlik aldı. Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Sarı Siyahlılar mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Hakan Yakın’ın öğrencileri puanını 6’ya yükseltti. Süper Lig’in son sırasında yer alan İstanbulspor bu hafta sonu ise Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da Racine Coly kart cezalısı. Eduard Rroca’nın ise sakatlığı devam ediyor. Konyaspor adına geçtiğimiz hafta oldukça kötü geçti. Yeşil Beyazlılar önce Rams Park’ta Galatasaray’a 3-0 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından Kadıköy’de lider Fenerbahçe karşısında da ağır bir yenilgi aldılar. Sahadan 7-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Konyaspor’da moraller bozuk. Son 2 maçta kalesinde 10 gol gören Konyaspor’da teknik direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor bu hafta sonu son sıradaki İstanbulspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Adil Demirbağ kart cezalısı. Gökhan Töre ve Muhammet Demir’in ise sakatlıkları sürüyor. İstanbulspor hafta içi konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından puan çıkartmayı başardı. 2-0 geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Konyaspor ise hafta içi Fenerbahçe deplasmanında ağır bir yenilgi aldı. Kadıkyöy’de 7-1 kaybettiler. Son 2 maçta kalelerinde tam 10 gol gördüklerini belirtelim. Zor bir maç. Bu maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.78

Bets10 Bahis Oranı: 92.40