sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 14.01.2024

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Everton – Aston Villa: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Everton Premier Lig’de düşüşe geçmeye başladı. Sean Dyche’ın ekibi son haftalarda üst üste mağlubiyetler alıyor. 2 hafta önce Wolverhampton deplasmanında 3-0 kaybeden Everton’da mağlubiyet serisi 3 maça çıkmış oldu. FA Cup’ta 3. Tur maçında Crystal Palace deplasmanında da golsüz berabere kalan Everton tur umutlarını tekrar maçına bıraktı. Premier Lig’de bu hafta sonu Aston Villa’yı konuk edecekler. Everton’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma önesinde Everton’da Dele Alli’nin sakatlığı devam ediyor. Dominic Calvert Lewin ise kart cezalısı. Aston Villa Premier Lig’de oynadığı son maçta Burnley’i konuk etmiş ve mücadeleden 3 puan ile ayrılmayı başarmıştı. Villa Park’ta ağırladıkları rakibini 3-2 mağlup eden Aston Villa moralli. Lider Liverpool’un takibini sürdüren Aston Villa rakibinin sadece 3 puan gerisinde. Bu sezon Premier Lig’de dikkat çeken bir takım haline gelen Unai Emery’nin öğrencileri bu hafta Everton deplasmanında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Pau Torres, Tyrone Minos ve Pau Torres sakat olan isimler Bertrand Traore ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Everton Premier Lig’de son 3 maçından da puan çıkartamadı. Sırasıyla Tottenham, Manchester City ve Wolvrehampton’a kaybettiler. Hal böyle olunca düşme hattına da iyice yaklaştılar. Aston Villa ise 2 hafta önce konuk ettiği Burnley’i 3-2 mağlup etmeyi başardı. Mancehster United yenilgisinin ardından moral buldular. Bu hafta Everton deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Zor bir maç. Everton iç sahada üretken ve iyi oynuyor. Aston Villa’ya zorluk çıkartabilirler. Gollü bir maç bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

Manchester United – Tottenham: 2.5 ÜST, 1.30 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Manchester United’da moraller bozuk. Premier Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Kırmızı Şeytanlar, 2 hata önce konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-1 kaybeden Manchester United son 5 maçta tam 4. Kez puan kaybı yaşadı. Bu 5 maçlık süreçte sadece Aston Villa karşısında kazanabildiler. FA Cup’da ise geçen hafta Wigan Athletic deplasmanında 2-0 kazanarak turu geçen Manchester United, Tottenham maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta sonu Premier Lig’de Tottenham’ı konuk edecek Manchester United’da Mason Mount, Lisandro Martinez, Victor Lindelöf, Carlos Casemiro ve Amad Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor. Sofyan Amrabat ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Tottenham Premier Lig’de oynadığı son maçta Bournemouth’u konuk etmiş ve mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. AMEX’de alınan 4-2’lik Brighton mağlubiyetini unutturmuş oldular. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet alan Ange Postecoglou’nun öğrencileri zirve takibini devam ettirmek istiyor. Bu hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Tottenham’da Pepe Sarr, Yves Bissouma ve Heung Min Son Afrika milli takım kadrosunda yer alıyor. Öte yandan Alejo Veliz, Ivan Perisic, Cristian Romero ve Manor Solomon’un sakatlıkları devam ediyor. Manchester United Premier Lig’de son dönemde bir hayli formsuz. 2 hafta öne konuk oldukları Nottingham Forest deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabildiler. Tottenham ise ilk 4 umutlarını koruyor. Postecoglou’nun ekibi 2 hafta önce konuk ettiği Bournemouth karşısında 3-1 kazanmayı başardı. Son dönemde hücumda üretken bir Tottenham var. Yine gollü bir maç olacağını düşünüyorum. 90 dakika sonunda en az 3 gol izleriz.

Samsunspor – Sivasspor: 2.5 ALT, 1.60 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Samsunspor Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Kırmızı Beyazlılar geçtiğimiz hafta içi Karadeniz derbisinde Trabzonspor’un konuğu oldu ve rakibine 2-1 kaybetti. Samsunspor’un tek golü ise uzatma dakikalarında Taylan Antalyalı’dan geldi. Süper Lig’de son 4 haftada sadece Fatih Karagümrük karşısında kazanabilen Markus Gisdol’un öğrencileri bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Olivier Ntcham, Kingsley Schindler ve Nanu’nun Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Sivasspor’da bildiğimiz gibi takımın başına Bülent Uygun getirildi. Yeni hocası yönetiminde 2 maça çıkan Sivasspor, Kayserispor deplasmanında 3-1 kazanırkeni Galatasaray ile de 1-1 berabere kaldı. Hafta içi Galatasaray karşısında Fode Koita’nın penaltı golüyle 1 puanı alan Sivasspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de son 3 haftada 7 puan topladılar ve düşme hattından uzaklaşmaya başladılar. Bu hafta Samsunspor’a konuk olacak Sivasspor’da Samu Saiz, Gerson Rodrigues kadroda yok. Clinton N’Jie ve Ahmed Musa ise Afrika Kupası’nda yer alıyor. Samsunspor hafta içi konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Samsunspor son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Sivasspor ise Bülent Uygun yönetiminde çıkışta. Son 3 maçta 7 puan toplayan Sivasspor alt sıralardan kurtulma hedefini sürdürüyor. Samsunspor maçın favorisi ama hücumda çok üretken değiller. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Atan kazanır şeklinde geçebilecek bir maç. 3 gol barajı aşılmaz.

Toplam İddaa Oranı: 2.91

Bets10 Bahis Oranı: 86.40