Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Kayserispor İddaa Tahmini 15.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Galatasaray’a konuk olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ile Kayserispor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 1.31, beraberlik tercihine 6.30, Kayserispor galibiyetine ise 10.21 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Galatasaray Üstünlüğünü Koruyamadı 

Galatasaray Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Sivasspor deplasmanına konuk olan Okan Buruk’un öğrencileri mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk yarının sonlarında Kerem Demirbay’ın golüyle öne geçen Sarı Kırmızılılar, penaltıdan yediği golle 1 puana razı oldu. Lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisine düşen Galatasaray bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Mauro Icardi, Sergio Oliviera, Kaan Ayhan ve Sacha Boey’in sakatlıkları sürüyor. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda. Kerem Aktürkoğlu ise kart cezalısı. 

Kayserispor’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Kayserispor Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Recep Uçar’ın ekibi sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Vasat bir performans gösteren Kayserispor son 4 haftayı da puansız geçti. Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardında Süper Lig’de 7. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta is Rams Park’ta Galatasaray’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Carlos Mane, Macid Hosseisini ve Julian Jeanvier Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Galatasaray – Kayserispor Maç Bilgileri

Galatasaray – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mauro Icardi, Sergio Oliviera, Kaan Ayhan ve Sacha Boey’in sakatlıkları sürüyor. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda. Kerem Aktürkoğlu ise kart cezalısı. Kayserispor’da Carlos Mane, Macid Hosseisini ve Julian Jeanvier Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Ali Turap, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Tete, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Galatasaray hafta içi konuk olduğu Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraktı. 1-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve rakibin ile 1-1 berabere kaldılar. Şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Kayserispor’da ise mağlubiyet serisi devam ediyor. Hafta içi konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 4-1 kaybettiler. Süper Lig’de son 4 maçını kaybeden Kayserispor’da moraller bozuk. Galatasaray maçın favorisi ama gollere yöneleceğim. En az 3 golün çıkacağı zevkli bir 90 dakika olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.25

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray zorlandığı maçta kazanmayı başardı. Kayserispor’u 2-1 mağlup ettiler ve zirve takibini sürdürdüler.