İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Frosinone İddaa Tahmini 15.01.2024

15 Ocak Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 20. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Frosinone karşı karşıya geliyor. Saat 22.45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.65, Frosinone galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Atalanta Son Haftalarda Etkili

Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçti. 5 haftalık fikstürden 10 puan toplamayı başaran Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, sezonun ilk yarısı sona erdiğinde 7. sırada yer aldı. Lecce karşısında alınan 1-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, Roma derbisinde deplasmandan 1-1’lik beraberlikle döndüler. Ligde henüz istediği etkiyi gösteremeyen ve üst sıralardan uzak kalan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi ve İtalya Kupası’nda yoluna doludizgin devam ediyor. Avrupa sahnesinde namağlup grup performansıyla liderlik ipini göğüsleyen Atalanta, İtalya Kupası’nda ise hafta içi Milan’ı mağlup ederek, Yarı Finalist oldu. Etkisini lige taşımak isteyen Atalanta, bu hafta evinde Frosinone’yi konuk edecek.

Frosinone 4 Haftadır Mağlup

Frosinone cephesinde kabus devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını 6 maçlık galibiyet hasretiyle kapatan Frosinone, İtalya Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde konuk olduğu Juventus deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü ve iki kulvarda birden kötü sonuçlar aldı. Ligin yeni temsilcisi son 4 lig maçının tamamında mağlup olurken, son 6 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekibin düşme hattından uzak kalmasını sağlayan, ilk haftalarda topladığı puanlar oldu. Düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunan Frosinone, 19 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. Kötü gidişata çare arayan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, bu hafta Atalanta deplasmanında galibiyet arayacak.

Atalanta – Frosinone Maç Bilgileri

Atalanta – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Hans Hateboer ve El Bilal Toure’nin sakatlıkları devam ediyor. Lookman ise milli takımına gitti. Frosinone takımında Pierluigi Frattali kart cezalısı. Baez, Kalaj, Riccardo Marchizza ve Anthony Oyono’nun ise sakatlıkları devama ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Aleksey Miranchuk.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Mehdi Bourabia, Arijon Ibrahimovic, Ilario Monterisi, Anthony Torque, Luca Garritano, Enzo Barrenechea, Matìas Soulè Malvano, Pol Lirola, Marvin Cuni.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken, Atalanta aldığı üst üste iyi sonuçlarla dikkat çekti. Toparlanmaya başlayan ve etkisini kupa galibiyetiyle taçlandıran Atalanta, son 6 haftadan 1 puan çıkarabilen Frosinone karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.88

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada son derece rahat bir galibiyet aldı. Zor günler geçiren Frosinone karşısında 5 golle 3 puanı alan Gasperini ve öğrencileri, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.