Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Eyüpspor İddaa Tahmini 16.01.2024

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı devam ediyor. Eyüpspor deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 21.00’de A SPOR kanalından takip edebilirsiniz. 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Beşiktaş ve Eyüpspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.40, beraberlik 4.65, Eyüpspor kazanır ise 6.81 olarak açıklanmış. 

Beşiktaş Turun Favorisi 

Beşiktaş geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta konuk ettikleri rakibini 3-0 mağlup eden Beşiktaş Süper Lig’de üst üste 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Yeni hocası Fernando Santos yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyet ile ayrılan Beşiktaş’ta moraller yerinde. Süper Lig’de Fath Karagümrük karşısında alınan galibiyet 3. Sıra hedefi içinde son derece önemliydi. Siyah Beyazlılar bu hafta içi ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Eyüpspor’u konuk edecek. TFF 1. Lig’de mücadele eden rakibi karşısında turun net favorisi olarak gösteriliyorlar. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Arthur Masuaku ve Omar Colley Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Amir Hadziahmetovic ve Alex Oxlade Chamberlain sakat. Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar ise kadroda bulunmuyor. 

Eyüpspor Lider Konumda 

Eyüpspor bildiğimiz gibi TFF 1. Lig’de mücadele ediyor. Arda Turan yönetiminde lider konumda yer alan Eyüpspor’un büyük bir aksilik olmaz ise gelecek sezon Süper Lig’e çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Keçiörengücü’nü konuk eden Eyüpspor mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. En yakın takipçisi Göztepe’nin 10 puan önünde bulunuyorlar. Bu hafta içi ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacaklar. Bir önceki turda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelen Eyüpspor mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmış ve turu geçmişti. Beşiktaş karşısında ise işleri pek kolay olmayacak. Maç öncesinde Eyüpspor’da Fredy, Afrika Kupası kadrosunda olduğu için forma giyemeyecek. 

Beşiktaş – Eyüpspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Eyüpspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Arthur Masuaku ve Omar Colley Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Amir Hadziahmetovic ve Alex Oxlade Chamberlain sakat. Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar ise kadroda bulunmuyor. Eyüpspor’da Fredy, Afrika Kupası kadrosunda olduğu için forma giyemeyecek. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Eyüpspor'un İlk 11’i Belli mi?

Eyüpspor’un muhtemel kadrosu: Metin Uçar, Arda Hilmi Şengül, Alihan Kubalas, Ahmet Kesim, Melih Unan, Uerdi Mera, Şahverdi Çetin, Selim Ilgaz, Gboly Ariyibi, Jurgen Bardhi, Koray Kılınç

İddaa Tahmini

Beşiktaş yavaş yavaş ritmini bulmaya başladı. 2 hafta önce Çaykur Rizespor deplasmanında 4 golle kazanan Siyah Beyazlılar geçtiğimiz hafta sonu ise Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Süper Lig’de son 2 maçtan 6 puan çıkartan Beşiktaş moralli. Bu hafta içi Türkiye Kupası’nda Eyüpspor’u konuk edecekler. Eyüpspor ise TFF 1. Lig’te mücadele ediyor ve lider konumdalar. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Ankara Demirspor’u 3-1 mağlup ederek tur atlamışlardı. Bu turda ise Beşiktaş karşısında işleri zor olacak. Beşiktaş’ın rahat bir galibiyet alarak turu geçeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.36

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş farklı kazandı. Eyüpspor’u 4-0 ile geçtiler ve tur atladılar.