İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Sassuolo İddaa Tahmini 16.01.2024

16 Ocak Salı akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 20. hafta mücadelesinde, Juventus ile Sassuolo kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.65, Sassuolo galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Juventus Gözünü Liderliğe Dikti

İtalya Serie A Ligi’nde son 14 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Juventus, gözünü liderlik koltuğuna dikti. Son 14 haftada 11 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 19 hafta sonunda ise 14 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 46 puan topladı. 1 maç eksikle lider İnter’in 5 puan gerisinde yoluna devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında Sassuolo’yu konuk edecek. Kazanarak puan farkını 2’ye indirme şansına sahip olan Juventus, son olarak Salernitana deplasmanına konuk olmuş ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Kenan Yıldız  ve Vlahavic ikilisi son haftalarda etkili hücum performanslarıyla dikkat çekerken, JUVE şampiyonluk yarışında kolay kolay hata yapmıyor.

Sassuolo Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan 1 puan çıkarabilen Sassuolo, adım adım düşme hattına yaklaştı. Fiorentina galibiyetiyle puan kayıplarına son vermeyi başaran ve düşme hattıyla arasındaki puan farını 2’de tutan konuk ekip, bu hafta Juventus deplasmanında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Juventus’u iç sahada konuk etmiş ve 2-1’lik galibiyete imza atmışlardı. Rakibine sezonun ilk ve tek mağlubiyetini tattırmayı başaran Alessio Dionisi ve öğrencileri, bir kez daha formda rakibi karşısında sürpriz arayacak. 5 maçlık galibiyet hasretine Fiorentina karşısında son hafta 1-0’lık galibiyetle son veren Sassuolo, aynı zamanda 19 hafta sonunda ilk kez kalesini gole kapattı. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen konuk ekip, bu hafta Juventus karşısında kazanmak istiyor.

Juventus – Sassuolo Maç Bilgileri

Juventus – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Mattia De Sciglio, Moise Kean ve Federico Chiesa’nın sakatlıkları devam ediyor. Weston Mckennie, Federico Gatti, Paul Pogba ve Nicolo Fagioli ise cezalı durumda. Sassuolo’da ise Uros Racic, Matias Vina, Agustin Alvarez, Gregoire Defrel ve Jeremy Toljan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Danilo, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Nicolussi Caviglia, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Kenan Yıldız.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Kristian Thorstvedt, Martin Erlic, Gianmarco Ferrari, Nedim Bajrami, Marcus Pedersen, Matheus, Cristian Volpato, Ruan, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

Sezonun tek mağlubiyetini Sassuolo’ya karşı alan Juventus, son 14 maçta mağlup olmadı. Bir kez daha Sassuolo karşısında hay yapmak istemeyen ev sahibi, taraftar desteğini arkasına alarak, son haftalardaki harika form grafiğini galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dusan Vlahovic’in yıldızlaştığı mücadelede, Juventus zorlanmadan kazandı. Sassuolo karşısında 3 golle 3 puanı alan Juventus, lider ile arasındaki puan farkını korudu. Ev sahibinin iç sahada hata yapmayacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.