Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Adanaspor İddaa Tahmini 17.01.2024

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı devam ediyor. Adanaspor deplasmanda, Fenerbahçe’ye konuk olacak. Saat 21.00’de başlayacak mücadelenin A SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Fenerbahçe ve Adanaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.07, beraberlik 9.72, Adanaspor kazanır ise 27.13 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 3.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Fenerbahçe Kupanın Favorilerinden

Fenerbahçe bu hafta içi Ziraat Türkiye Kupası mesaisine çıkıyor. Sarı Lacivertliler 5. tur maçında Kadıköy’de Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta sonu Süper Lig’de önemli bir galibiyet alan İsmail Kartal’ın öğrencileri konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndü. Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Sarı Lacivertliler en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önünde. Bu sezo 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nın favorileri arasında yer alıyor. Adanaspor maçı öncesinde Fenerbahçe’de Alexande Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Luan Peres, Rodrigo Becao, Miha Zajc ve Serdar Aziz sakat olan isimler.

Adanaspor Sürpriz Peşinde

Adanaspor TFF 1. Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Boluspor2u konuk eden Turuncu Beyazlılar mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mustafa Kaplan’ın ekibi bu hafta Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Bir önceki turda Erokspor engelini 2-0 ile geçen Adanaspor’u bu kez zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Adanaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fenerbahçe – Adanaspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Adanaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Alexande Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Luan Peres, Rodrigo Becao, Miha Zajc ve Serdar Aziz sakat olan isimler.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu,, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Adanaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adanaspor’un muhtemel kadrosu: Ahmed Said Kıvanç, Jordan Lukaku, Fatih Kurucuk, Evren Korkmaz, Mehmet Feyzi Yıldırım, Kubilav Aktaş, Harun Alpsoy, Cheik Oumar Diakite, Burhan Tuzun, Dimitri Oberlin, Junior Fernandes

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Gaziantep FK’ya konuk olan Fenerbahçe rakibini 1-0 mağlup etti ve çok önemli bir 3 puan aldı. Tek golle kazanan Fenerbahçe Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta içi Türkiye Kupası’nda konuk olacakları Adanaspor karşısında da net favoriler. Adanaspor ise TFF 1. Lig’de mücadele ediyor. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Boluspor ile 1-1 berabere kaldılar. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Erokspor’u konuk eden Boluspor mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Fenerbahçe deplasmanında bu kez işleri çok zor. Fenerbahçe rahat kazanarak turu geçmeyi başarır. 

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe farklı kazandı. Batshuayi önderliğinde Adanaspor’u 6-0 mağlup ettiler.