Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Ümraniyespor İddaa Tahmini 18.01.2024

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı devam ediyor. Galatasaray iç sahada, Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve A SPOR kanalından izlenebilecek.

Galatasaray ve Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.17, beraberlik 7.29, Ümraniyespor kazanır ise 12.47 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın Galatasaray 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Galatasaray Turun Favorisi 

Galatasaray adına geçtiğimiz hafta oldukça kritik geçti. Süper Lig’de Kayserispor’u konuk eden Okan Buruk’un ekibi zorlandığı maçta 2-1 kazanmayı başardı ve 3 puanın sahibi oldu. Lider Fenerbahçe’nin kazandığı haftada hata yapmayan Sarı Kırmızılılar bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Turun net favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Mauro Icardi, Davinson Sanchez, Sergio Oliviera sakat olan isimler. Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech’in ise sakatlıkları sürüyor. 

Çankaya FK’yı Elediler 

Ümraniyespor Türkiye Kupası 4. Tur maçında Çankaya FK ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini 2-1 mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu. Zayıf rakibi karşısında zorlandılar ama turu geçmeyi başardılar. 5. Turda ise Süper Lig ekibi Galatasaray’a konuk olacaklar. Ümraniyespor’u zor bir maç bekliyor. TFF 1. Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alan Ümraniyespor yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı ve play off umutlarını korudu. Galatasaray maçı öncesinde Mustafa Gürsel’in ekibinde eksik oyuncu bulunmuyor. 

Galatasaray – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Galatasaray – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mauro Icardi, Davinson Sanchez, Sergio Oliviera sakat olan isimler. Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech’in ise sakatlıkları sürüyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Tete, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Abdulsamed Dumlu, Mustafa Eser, Uğur Kaan Yıldız, Strahil Popov, Dimitri Cavare, Serkan Göksu, Emre Demir, İhami Sıraçhan Nas, Hasan Ayaroğlu, Cosgun Diniyev, Ayman Bouali

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Kayserispor’u 2-1 mağlup ettiler. Oyun olarak güven vermiyorlar ama 3 puan almaları son derece önemliydi. Bu hafta Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor’u konuk edecekler. Ümraniyespor ise geçen hafta Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. TFF 1. Lig’de son 5 maçtır kaybetmiyorlar ve play off umutları devam ediyor. Türkiye Kupası’nda bu hafta Galatasaray’a konuk olacaklar ve şansları oldukça az. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: Galatasaray 2.5 ÜST, Oran 1.18

Bets10 Oranı: Galatasaray 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray 4 golle turu geçti. Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiler.