İddaa Tahminleri ve Analizleri

Napoli Fiorentina İddaa Tahmini 18.01.2024

18 Ocak Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Süper Kupa Yarı Final mücadelesinde, Napoli ile Fiorentina karşı karşıya geliyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Napoli galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.40, Fiorentina galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Napoli Galibiyetle Başladı

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, sezonun ikinci yarısına 2-1’lik Salernitana galibiyetiyle başladı ve uzun süredir devam eden kötü gidişata son vermeyi başardı. 33 yıl sonra Serie A Ligi’nde şampiyonluk yaşayan ev sahibi, yeni sezona teknik adam değişikliğiyle başlarken, Spalletti’nin yokluğunda geçen sezonki başarısından çok uzakta kaldı. Sezona Rudi Garcia yönetiminde merhaba diyen Napoli, yoluna Walter Mazzarri yönetiminde devam ediyor. 20 hafta sonunda liderin tam 20 puan gerisine düşen ev sahibi, 20 haftayı 9 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen ve skor dahi üretemeyen ev sahibi, 3 hafta sonra gelen galibiyetle moral buldu. Son şampiyon olarak Süper Kupa finalinde mücadele verecek olan Napoli, Fiorentina karşısında galibiyet arayacak.

Fiorentina Kupa Kazanmak İstiyor

Geçtiğimiz sezon İtalya Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluğu finallerde kaybeden Fiorentina, İtalya Süper Kupa Yarı Final eşleşmesinde Napoli karşısına çıkıyor. Kupa hasretine bir türlü son vermeyi başaramayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, yeni sezonda bu fırsatı kaçırmak istemiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi F Grubu’ndan namağlup çıkmayı başaran Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 20 hafta sona erdiğinde, 4. sırada yer aldı. Son 2 haftada kaybettiği 5 puana rağmen üst sıraları bırakmadılar. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran konuk ekibin, yenilmezlik serisi Sassuolo deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle sona ererken, puan kayıpları Udinese karşısında 2-2’lik beraberlikle devam etti. Napoli’yi ligin ilk yarısı deplasmanda 3-1’lik skorla mağlup eden Fiorentina, yeniden kazanmak istiyor.

Napoli – Fiorentina Maç Bilgileri

Napoli – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Alex Meret, Natan, Mathias Olivera’nın sakatlıkları devam ediyor. Andre Zambo Anguissa ve Victor Osimhen ise milli takımlarında. Fiorentina cephesinde Riccardo Sottil, Gaetano Castrovilli, Dodo ve Gonzalez’in sakatlıkları devam ederken, Kuoame ise milli takımına gitti

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Amir Rrahmani, Mario Rui, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Cristiano Biraghi, Jonathan Ikone, Rolando Mandragora, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

İddaa Tahmini

Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayan Napoli ile puan kayıplarına devam eden Fiorentina karşı karşıya geliyor. Ligde üst sıralardan uzak kalan son şampiyon, son maçta toparlanma sinyalleri verdi. Fiorentina ise son haftalarda yaşadığı düşüşe rağmen, sezon genelinde son derece iyi bir performans sergiledi. İki ezeli rakibin final yolunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli iç sahada 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Ev sahibi ezeli rakiplerinden Fiorentina karşısında Giovanni Simeone’nin tek, Alessio Zerbin’in ise 2 gollüyle galibiyete uzandı. Ev sahibi son haftalardaki en iyi performansını sergiledi.