Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Union Berlin İddaa Tahmini 19.01.2024

Mainz 05 evinde Union Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 18. hafta mücadelesi, 19 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Mainz 05 galibiyetine 2.21, beraberliğe 3.39, Union Berlin galibiyetine ise 3.39 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.18, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Galibiyetten Uzak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 17 hafta geride kalırken, Play Out hattından kurtulamadı. İlk 12 hafta Bo Svensson yönetiminde mücadele veren Mainz 05, 12 maçın 11’inde puan kaybetti ve düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaramadı. Çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ev sahibi, 5 hafta önce göreve Jan Siewert’i getirdi. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Mainz 05, 3 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Play Out hattında yoluna devam etmek zorunda kalan ekip, ligin en az maç kazanan takımı konumunda. Kalesini tam 29 gole kapatmayı başaramayan ve rakip fileleri ise 14 kez havalandırmayı başarabilen ev sahibi, Union Berlin karşısında kazanarak, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

Union Berlin Toparlanmaya Başladı

Union Berlin teknik adam değişikliğinin ardından, Almanya Bundesliga’da düşme hattından kurtuldu. Urs Fischer yönetiminde geçen sezon büyük bir sürprize imza atan ve Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan konuk ekip, geçen sezon Almanya Bundesliga’da yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer ile 11. haftada yollarını ayırdı. Üst üste 9 mağlubiyetle düşme hattının içerisine giren konuk ekip, göreve Nenad Bjelica’yı getirdi ve son 5 haftadan 8 puan topladı. Sadece Bochum deplasmanında mağlup olan ve düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Union Berlin, iç sahada aldığı 2-0’lık Köln galibiyetinin ardından, son hafta Freiburg ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan Union Berlin, Mainz 05 karşısında sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

Mainz 05 – Union Berlin Maç Bilgileri

Mainz 05 – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Hanche-Olsen ve Nelson Weiper’in sakatlıkları devam ediyor. Lee Jae-Sung ise milli takımına gitti. Union Berlin’de ise Rani Khedira’nın sakatlığı devam ederken, Aissa Laidouni ise milli takımına gitti.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zor günlerden teknik adam değişikliğiyle çıkan Union Berlin, düşme hattının 3 puan üzerinde sezonun ikinci yarısına başlıyor. Farkı açmak ve yeni hocasıyla etkisini sürdürmek isteyen Union Berlin, bu hafta Mainz 05 deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.98

Betelli Oranı: MS 2, Oran 3.39

Maç Sonucu: Karşılaşma ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma ertelendi.