İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Nottingham Forest Bahis Tahmini 20.01.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Nottingham Forest deplasmanda, Brentford’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Brentford ile Nottingham Forest zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 1.98, beraberlik tercihinin 3.70, Nottingham Forest galibiyetinin ise 3.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford 5 Maçtır Mağlup

Brentford Premier Lig’de istediği sonuçları alamıyor. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Brentford’da moraller bozuk. 2 hafta önce Crystal Palace deplasmanına konuk olan Thomas Frank’ın ekibi mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Öne geçtikleri maçta üstünlüğünü koruyamayan Brentford bir haftayı daha puansız geçti. Son 5 maçından puan çıkartamayan Brentford düşme hattını sadece 2 puan üzerinde. Bu hafta sonu iç sahada Nottingham Forest’ı konuk edecek olan Brentford’da Frank Onyeka, Yoane Wissa, Saman Ghoddos milli takım kadrosunda. Rico Henry, Bryan Mbeumo ve Kevin Schade ise sakat olan isimler.

Nottingham Forest Alt Sıralarda

Nottingham Forest Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Bildiğimiz gibi takımın başına Nuno Espirito Santo getirildi ve Nottingham Forest sürpriz galibiyetler almaya başladı. Newcastle United deplasmanında 3-1, City Ground’da ise Manchester United’ı 2-1 mağlup ederek dikkat çektiler. Premier Lig’de düşme hattının 4 puan üzerinde yer alan Nottingham Forest bu hafta sonu Brentford’un konuğu olacak. Mücadele öncesinde Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Cheikhou Kouyate, Serge Aurier, Willy Boly, Ibrahim Sangare ve Ola Aina Milli takım kadrosunda. Taiwo Awoniyi ve Felipe ise sakat olan isimler.

Brentford – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Brentford – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Frank Onyeka, Yoane Wissa, Saman Ghoddos milli takım kadrosunda. Rico Henry, Bryan Mbeumo ve Kevin Schade ise sakat olan isimler. Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Cheikhou Kouyate, Serge Aurier, Willy Boly, Ibrahim Sangare ve Ola Aina Milli takım kadrosunda. Taiwo Awoniyi ve Felipe ise sakat olan isimler.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

İddaa Tahmini

Brentford’da moraller bozuk. Premier Lig’de son dönemde üst üste mağlubiyetler alan Brentford düme hattına yaklaşmaya başladı. Luton Town ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. 2 hafta önce Crystal Palace deplasmanında 3-1 kaybeden Brentford’da mağlubiyet serisi 5 maça çıktı. Nottingham Forest ise çıkışta. Önce Newcastle United’ı 3-1 mağlup eden Nuno Espirito’nun öğrencileri ardından ise Manchester United’ı 2-1 mağlup etti. Son 2 maçta 6 puan toplayarak dikkat çektiler. Brentford’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Nottingham Forest karşısında zor da olsa kazanırlar ve mağlubiyet serisini sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı maçta kazanan Brentford oldu. Nottingham Forest’ı 3-2 mağlup ederek 5 maç aradan sonra kazanmayı başardılar.