İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Crystal Palace İddaa Tahmini 20.01.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçı. Arsenal iç sahada, Crystal Palace’ı konuk edecek. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

ArsenalCrystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.34, beraberlik 5.45, Crystal Palace kazanır ise 9.90 olarak açıklanmış.

Arsenal Geride Kaldı

Arsenal Premier Lig’de lider Liverpool’un 5 puan gerisinde kaldı. Londra ekibi 2 hafta önce Fulham deplasmanından puansız dönmüştü. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Arsenal mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son 3 maçta 8 puan kaybeden Mikel Arteta’nın ekibinde moraller bozuk. Bu hafta sonu Emirates’de konuk edecekleri Crystal Palace karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber, Thomas Partey ve Gabriel Jesus sakat. Mohamed Elneny ve Takehiro Tomiyasu ise milli takımda.

Crystal Palace Evinde Kazandı

Crystal Palace Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Roy Hodgson’ın ekibi 2 hafta önce iç sahada Brentford’u konuk etti ve mücadeleyi 3-1 kazandı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkratan Crystal Palace 8 maçlık kazanamama serisini de son vermiş oldu. Roy Hodgosn yönetiminde bu sezon 5. Galibiyetini alan Crystal Palace 21 puan ile 14. Sırada. Düşme hattındaki Luton Town’un 5 puan önündeler. Bu hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk edecek Crystal Palace’da Jordan Ayew Afrika Kupası kadrosunda. Joel Ward ve Jesuran Rak Sakyi ise sakat olan isimler.

Arsenal – Crystal Palace Maç Bilgileri

Arsenal – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber, Thomas Partey ve Gabriel Jesus sakat. Mohamed Elneny ve Takehiro Tomiyasu ise milli takımda. Crystal Palace’da Jordan Ayew Afrika Kupası kadrosunda. Joel Ward ve Jesuran Rak Sakyi ise sakat olan isimler.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Arsenal Premier Lig’de son dönemde üst üste puan kayıpları yaşıyor. Arteta’nın öğrencileri 2023 yılının son gününde konuk olduğu Fulham deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Öne geçtiği maçtan puan alamayan Arsenal’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Crystal Palace ise 8 maç aradan sonra kazandı. Selhurst Park’ta konuk ettikleri Brentford’u 3-1 mağlup ederek moral buldular. Arsenal’ın kazanması gereken bir maç. Yoksa lider Liverpool ile fark iyice açılacak. Arsenal net bir galibiyet alarak moral bulur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.79

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal farka gitti. Emirates’de konuk ettikleri Crystal Palace’ı 5-0 ile geçtiler.