Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Beşiktaş İddaa Tahmini 20.01.2024

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında yer alan Pendikspor evinde, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Pendikspor ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Pendikspor galibiyetinin 3.47, beraberlik tercihinin 3.71, Beşiktaş galibiyetinin ise 2.16 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Pendikspor 8 Maçtır Kazanamıyor

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Hatayspor deplasmanından 1 puan ile döndü. 1-0 geriye düştükleri maçta Leandro Kappel’in uzatmalarda attığı golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır galip gelemeyen Ivo Vieira’nın öğrencileri bu hafta sonu Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Pendikspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Pendikspor’da Ahmed Hassan Afrika Kupası kadrosunda. Emaka Eze’nin ise sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş Favori Taraf

Beşiktaş geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldiği Eyüpspor’u 3-0 ile geçti. Rahat bir galibiyet alarak tur atlayan Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de son 2 haftadır da kazanmayı başarıyor. Çaykur Rizespor deplasmanından 4-0 kazanan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonu ise Vodafone Park’ta Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Yeni hocası Fernando Santos yönetiminde ilk galibiyetini alan Siyah Beyazlılar moralli. Bu hafta konuk olacakları Pendikspor deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Omar Colley, Arthur Masuaku Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Vincent Aboubakar kadroda yok. Alex Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve Emrecan Uzunhan ise sakat.

Pendikspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Pendikspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hatayspor deplasmanından 1 puan ile ayrıldı. Son dakika golüyle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazanamayan Pendikspor düşme hattında bulunuyor. Beşiktaş ise moralli. Son 2 haftada Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük maçlarından 6 puan çıkarttılar. İlk 4 umutlarını koruyan Beşiktaş maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. Pendikspor hücum hattına 2 önemli takviye yaptı. Gollü bir maç izleriz. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Pendikspor sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ederek muazzam bir galibiyet aldılar.