Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Ankaragücü İddaa Tahmini 20.01.2024

Trendyol Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kazanan Ankaragücü deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Adana Demirspor kazanır 2.16, beraberlik 3.71, Ankaragücü kazanır ise 2.16 olarak açıklanmış.   

Adana Demirspor Deplasmanda Kaybetti

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Adana Demirspor mücadeleyi 1-0 kaybetti. İkinci yarıda yediği golle haftayı puansız geçen Adana Demirspor’da galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı. Son 3 maçta tam 7 puan kaybettiler. Bu hafta sonu ise iç sahada konuk edecekleri Ankaragücü karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Mario Balotelli ve Yusuf Sarı’nın sakatlıkları sürüyor.

Ankaragücü Tur Atladı

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Kasımpaşa’yı konuk eden Ankaragücü 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kazanan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri hafta içi de Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup ederek tur atladı ve moral buldu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sarı Lacivertliler bu hafta sonu Adana Demirspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Garry Rodrigues ve Ali Sowe Afrika Kupası kadrosunda Efkan Bekiroğlu ise kart cezalısı.

Adana Demirspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Mario Balotelli ve Yusuf Sarı’nın sakatlıkları sürüyor. Ankaragücü’nde Garry Rodrigues ve Ali Sowe Afrika Kupası kadrosunda Efkan Bekiroğlu ise kart cezalısı.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Edouard Michut, Nani, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Babajide Akintola

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son 10 maçta sadece Antalyaspor karşısında kazanabilen Adana Demirspor’un formsuzluğu devam ediyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Ankaragücü ise hafta içi Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti ve Türkiye Kupası’nda tur atladı. Geçen hafta sonu ise Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup eden Ankaragücü uzun bir süre sonra Süper Lig’de 3 puan sevinci yaşamıştı. Adana’da gollü bir maç bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor iç sahada puan kaybetti. Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldılar.