Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Başakşehir İddaa Tahmini 20.01.2024

Trendyol Süper Lig’de son haftalarda çıkışa geçen Başakşehir deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fatih KaragümrükBaşakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 2.36, beraberlik 3.48, Başakşehir kazanır ise 3.24 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük Düşme Hattında

Fatih Karagümrük Süper Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçın 5’ini kaybeden Fatih Karagümrük’te moraller bozuk. Bu hafta Fatih Karagümrük’ü yine zor bir maç bekliyor. İç sahada Başakşehi’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Sofiane Feghouli ve Ryan Mendes Afrika Kupası kadrosunda bulunuyor.

Başakşehir Evinde Kazandı

Başakşehir Süper Lig’de alt sıralardan iyice uzaklaşmaya başladı. Çağdaş Atan’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Alanyaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Başakşehir’in bu süreçte tam 14 puan topladığını belirtelim. İyi bir hava yakalayan İstanbul ekibi bu hafta sonu konuk olacağı Fatih Karagümrük deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncecsinde Başakşehir’de Edgar Ie Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Patryk Szysz ve Muhammed Şengezer ise sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük – Başakşehir Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Sofiane Feghouli ve Ryan Mendes Afrika Kupası kadrosunda bulunuyor. Başakşehir’de Edgar Ie Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Patryk Szysz ve Muhammed Şengezer ise sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük Süper Lig’de son dönemde istediği sonuçları alamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Beşiktaş deplasmanında 3-0 mağlup oldular. Süper Lig’de son 6 maçın 5’ini kaybeden Shota’nın öğrencileri düşme hattında. Başakşehir ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçen hafta Alanyaspor engelini 3-2 ile geçtiler. Süper Lig’de son 6 maçtır kaybetmeyen Başakşehir’de moraller yerinde. Bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında da puan alırlar ve seriyi devam ettirirler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.31

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük 10 kişi kaldığı maçta 1 puan almayı başardı. Başakşehir ile son dakikada attıkları golle 1-1 berabere kaldılar.