sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.01.2024

20 Ocak Cumartesi akşamı Fransa Kupası, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

Roma – Hellas Verona: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; 20 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi’nin 21. hafta mücadelesinde, Roma ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan, 20 haftanın ise 12’sinde puan kaybeden Roma, çareyi teknik adam değişikliğinde buldu. Jose Mouriho ile yollarını ayıran ev sahibi, göreve Daniele De Rossi’yi getirdi. Roma, Portekizli teknik direktörün yönetiminde 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyon olurken, geçen sezon ise UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğu finalde kaybetti. Transfer döneminin en dikkat çeken takımları arasında yer alan Roma, ligde aradığı başarıyı bulamadı. Zirve yarışından tamamen kopan, üst sıralardan ise uzak kalmaya başlayan ev sahibi, De Rossi önderliğinde yükselişe geçmek istiyor. Bu hafta iç sahada Hellas Verona’yı konuk edecek olan Roma’nın, 3 puana ihtiyacı var. Hellas Verona’dan kritik galibiyet. İtalya Serie A Ligi’nde 14 hafta boyunca maç kazanamayan Marco Baroni ve öğrencileri, kendisini küme düşme hattının içerisinde buldu. Son haftalarda toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, son 4 haftadan 6 puan çıkarırken, düşme hattından kurtulmak adına umutlandı. Geçtiğimiz hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Empoli’yi sahasında ağırlayan Hellas Verona, 10 kişiyle tamamladığı mücadeleden 3 puan çıkarmayı başardı. Maça daha iyi başlayan ve kısa sürede skor üstünlüğünü ele alan taraf Hellas Verona oldu. Konuk ekip son dakikalarda 10 kişi kalmasın rağmen, rakibine 90 dakika sonunda 1 isabetli şut şansı verdi. Düşme hattının üzeriyle farkı 1’e kadar indiren Hellas Verona, galibiyetlerine Roma deplasmanında devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Roma engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başarmışlardı. İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışından kopan Roma, üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Teknik adam değiştiren ev sahibi, Mourinho ile yollarını ayırırken, göreve De Rossi’yi getirdi. Roma’nın yeni hocasıyla iyi bir başlangıç yapacağını ve taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

Bordeaux – Nice: MS 2, 1.78 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; 20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye 19:30’da sahne alacak olan Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde, Bordeaux ile Nice kozlarını paylaşacaklar. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS MAX 2. Fransa Ligue 2 temsilcisi Bordeaux, Fransa Kupası Son 32 Turu’nda zor bir eşleşmeyle karşı karşıya. İç sahada Nice’ı konuk edecek olan ev sahibi, bu sezon teknik adam hamlesine rağmen Ligue 2’de üst sıralara yetişemedi. David Guion önderliğinde ilk 10 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başarabilen Bordeaux, Albert Riera yönetiminde çıktığı son 10 haftadan da 3 galibiyet çıkarabildi. Düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan ve maç kazanmakta zorlanan Bordeaux, 15. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Auxerre deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndüler ve kötü gidişata devam ettiler.  20 maçta kalesini 28 gole kapatamayan konuk ekip, savunmada zafiyetler göstermeye devam ediyor. Bordeaux’un, Fransa Ligue 1’de zirve mücadelesi veren Nice karşısında turu geçme şansı oldukça zor. Fransa Ligue 1’de artan puan kayıplarına rağmen zirve takibine devam eden Nice, Fransa Kupası’nda galibiyet arayacak. Francesco Farioli önderliğinde ilk 13 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran konuk ekip, son 5 haftada aldığı 3 mağlubiyetle liderliği PSG’ye kaptırdı ve zirvenin 8 puan gerisine düştü. Nantes, Le Havre ve Rennes deplasmanlarından mağlup dönen konuk ekip, iç sahada ise Reims ve Lens’e karşı kazanmayı başardı. 2. sırada kendisine yer bulan Nice, 19 gole imza atarken, kalesinde ise 11 gole izin verdi ve ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Bordeaux karşısına favori olarak çıkacak olan Ligue 1 temsilcisi, alt ligde mücadele veren ve zor günler geçiren rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. Fransa Ligue 1’in en iyi performanslarından birini sergilemeyi başaran Nice, Farioli önderliğinde sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Nice etkisini Fransa Kupası’na taşıyacak ve Bordeaux engelini galibiyetle geçecektir.

Bochum – Stuttgart: MS 2, 1.72 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 20 Ocak Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftayı 3 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 17 puanla düşme potasının 6 puan üzerinde yoluna devam eden Thomas Letsch ve öğrencileri, sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybeden Bochum, son 8 haftada çok daha etkili bir futbol ortaya koydu. Düşme hattından kurtulmayı başaran Bochum, sezonun ikinci yarısında düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Son 8 haftada sadece Hoffenheim ve Bayer Leverkusen deplasmanlarında mağlup olan ev sahibi, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Leverkusen deplasmanında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından, Werder Bremen ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Toparlanmaya çalışan Bochum, Stuttgart karşısında galibiyet arayacak. Stuttgart son haftalarda artan puan kayıplarına çare arıyor. Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Stuttgart, aldığı farklı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybı yaşayarak, düşüşe geçti. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Kariyer sezonunu geçiren ve ligin en golcü isimleri arasında yer alan Sehrou Guirassy’nin yokluğu son hafta fazlasıyla hissedildi. 17 maçta 38 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Stuttgart, kalesinde ise 22 gole engel olamadı. Liderin 11 puan gerisinde kalan ve 3. sırada yoluna devam eden Stuttgart, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da ilk 17 hafta itibariyle rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Stuttgart, 3. sıradaki yerini bırakmıyor. Müthiş bir sezon geçiren Stuttgart, Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.98

Bets10 Bahis Oranı: 6.23