sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 20.01.2024

20 Ocak Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Udinese – Milan: MS 2, 1.65 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Udinese taraftarı önünde Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 21. hafta mücadelesi İddaa fikstüründe 20 Ocak Cumartesi akşamı yer alırken, Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde 20. hafta son erdiğinde 2 galibiyet, 12 beraberlik, 6 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Udinese, küme düşme tehlikesinden uzak kalamadı. İlk haftalardan itibaren savunma zafiyetleriyle galibiyetten uzak kalan ev sahibi, sadece Milan ve Bologna karşısında maç kazanabildi. Geçtiğimiz hafta Fiorentina karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramayan Udinese’de, bir kez daha savunma zafiyetleri öne çıktı. Devre arası transfer döneminde savunmaya Lautaro Giannetti’yi transfer eden konuk ekip, savunmadaki zafiyetlere tecrübeli stoperle son vermek istiyor. Son 9 haftada sadece 1 kez maç kazanan ve düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Udinese, bu hafta Milan karşısında bir kez daha kazanarak, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına derbi galibiyetiyle başlayan Milan, zirve takibine devam etti. Stefano Pioli ve öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Roma karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. Yacine Adli, Olivier Giroud ve Theo Hernandez’in golleriyle kazanan konuk ekip, eksiklerine rağmen derbiyi kayıpsız geçerken, son 5 hafta İtalya Serie A Ligi’nde namağlup bir performans grafiği sergiledi. Lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmaya ve 3. sırada yer almaya devam eden Milan, sezonun ikinci yarısına eksiklerine rağmen iyi bir başlangıç yaptı. Son haftalarda gerek milli takımlarına giden oyuncular gerekse gelen üst üste sakatlıklar haberleriyle zor günler geçirmesini beklediğimiz konuk ekip, hataya yer vermedi. Son 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplayan Milan, rakip fileleri ise 12 kez havalandırmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçmeyi başaran Milan, zirve takibine devam ediyor. Lider ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Milan, zor günler geçiren Udinese karşısında kazanmayı başaracaktır.

Köln – Dortmund: MS 2, 1.51 (iddaa) – 1.73 (Bets10) ; 20 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga’nın 18. hafta mücadelesinde, Köln ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:30 itibariyle başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 17 hafta itibariyle zayıf halkalar arasında yer alan Köln, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Düşme hattına uzun süre önce demir atan ev sahibi, bir türlü aradığı başarıyı bulamadı ve üst üste puan kayıplarıyla zayıf halkalardan birisi olmaya devam etti. 17 haftalık fikstürün 15’inde puan kaybeden Köln, sadece 10 kişi kalan Mönchengladbach ve düşme hattını paylaştığı Darmstadt 98 karşısında maç kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta kötü gidişata çare olarak göreve Timo Schultz’u getiren ev sahibi, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta Heidenheim ile 1-1 berabere kaldı. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçiren Köln’ün, bu hafta Dortmund karşısında galibiyete ihtiyacı var. Ligde kalma umutları günden güne azalan ev sahibi, teknik adam değişikliğiyle toparlanmayı hedefliyor. Borussia Dortmund puan kayıplarına ligin en alt sırasında yer alan Darmstadt 98 karşısında son verdi. Geçen sezon şampiyonluğu son maçta Bayern Münih’e kaptıran ve şampiyonluk hasretini 11 yıla çıkaran Sarı Siyahlılar, yeni sezona müthiş bir başlangıç yaptı. İlk 9 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran Dortmund, 6 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı ve zirve yarışının içerisinde kaldı. Son haftalarda puan kayıpları konuk ekip adına artarken, son 8 maçında 6 kez puan kaybeden Edin Terzic’in öğrencileri, liderin 15 puan gerisine düştü. Augsburg ve Mainz 05 karşısında alınan 1-1’lik beraberliklerin ardından, Darmstadt 98 deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başardılar. Üst sıralara sıkı sıkı tutunmayı başaran ve sezonun ikinci yarısına moralli bir başlangıç yapan Dortmund, bu hafta Köln karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da sezona müthiş başlangıç yapan Dortmund, son 8 haftada puan kayıplarını arttırdı. Zirve yarışından kopmak üzere olan Sarı Siyahlılar, bu hafta düşme hattındaki Köln’e puan kaptırmayacak ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaktır.

Freiburg – Hoffenheim: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 18. hafta heyecanı devam ederken, Freiburg ile Hoffenheim kozlarını paylaşacak. 20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftayı 7 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Freiburg, 25 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Ev sahibi aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. İki kulvarda birden sezonun ilk yarısı itibariyle iyi performanslar sergilediklerini söyleyebiliriz. Mainz 05, Wolfsburg ve Köln karşısında gol yemeden kazanan Freiburg, galibiyet serisini 2 hafta önce Heidenheim deplasmanında 3-2’lik mağlubiyetle kaybederken, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Union Berlin karşısında devam etti. Son 5 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, bu hafta Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak. Christian Streich ve öğrencileri, son 2 haftada 5 puan kaybetmesine rağmen, ligin iddialı takımları arasında yer alıyor. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, ilk 9 haftadan 6 galibiyet çıkarmayı başardı ve üst sıralarda yer aldı. Son 8 haftalık fikstürde ise Hoffenheim’ın 1 galibiyeti bulunuyor. Bayern Münih ve Leipzig deplasmanlarında mağlup olan konuk ekip, iç sahada ise ligin en alt sırasındaki Darmstadt 98 ile berabere kaldı. Son 3 maçta kalesini 9 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 4 kez havalandırabildi. 8. sıraya kadar gerileyen Hoffenheim, bu hafta ligdeki en yakın rakibi Freiburg ile karşı karşıya gelecek. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan konuk ekipte, savunma zafiyetleri dikkat çekiyor. Freiburg ve Hoffenheim cephesinde puan kayıpları artmaya başladı. Sezonun ikinci yarısında yeniden yükselişe geçmek isteyen taraflar, bu hafta galibiyet adına sahaya çıkıyor. İki yakın rakibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.43

Bets10 Bahis Oranı: 5.21