sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 20.01.2024

Almanya Bundesliga sahnesinde 18. hafta heyecanı yaşanırken, 20 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Leipzig – Bayer Leverkusen: 2.5 ÜST, 1.41 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Leipzig sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 18. hafta mücadelesi, 20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da 17. haftaya kadar iç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Leipzig, Frankfurt engeline takıldı ve sezonun ilk iç saha yenilgisini yaşadı. Karşılaşma 1-0’lık mağlubiyetle sonuçlanırken, Leipzig gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Lider ile puan farkının 12’ye çıkmasına engel olamayan ev sahibi, sahasında lider Bayer Leverkusen’i konuk ederken, iç saha etkisine geri dönmek istiyor. 17 haftayı 10 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve 33 puan toplamayı başaran Leipzig, rakip fileleri 38 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 18 gole engel olamadı. Lider ile puan farkını 9’a indirme şansına sahip olan Marco Rose ve öğrencileri, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Sezonun ilk yarısında Bayer Leverksuen’e deplasmanda konuk olmuş ve karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmışlardı. Xabi Alonso ve öğrencilerini bu sezon tüm kulvarlarda mağlup edebilen çıkmadı. Bayer Leverkusen bu sezon genç teknik adamıyla tarihi bir başarı gösterirken, 3 kulvarda birden yoluna namağlup devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndan tüm maçlarını kazanarak Son 16 Turu’na lider çıkmayı başaran Bayer Leverkusen, Almanya DFB Kupası’nda ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Konuk ekip bu sezonki en büyük sürprizine ise Almanya Bundesliga’da imza atarken, son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’i geçerek, liderlik koltuğuna oturdu. 17 haftayı 14 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan konuk ekibin, en yakın rakibiyle arasında 4 puan fark bulunuyor. 17  maçta attığı 47 golle son derece iyi bir hücum performansı sergileyen Bayer Leverkusen, seriyi en yakın rakiplerinden Leipzig karşısında 3 puanla taçlandırmak istiyor. Leipzig ve Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftanın en iyi performanslarını sergileyen takımlar arasında yer alıyor. İki takımda son derece iyi bir lig karnesine sahip. Lider ile farkı azaltmak isteyen Leipzig ve namağlup liderliğini korumak isteyen Bayer Leverkusen’in mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Darmstadt 98 – Frankfurt: MS 2, 1.70 (iddaa) – 1.99 (Bets10) ; 20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya geliyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga’da tam 10 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Lige yeni yükselen ev sahibi, Bundesliga seviyesine adapte olmakta zorlanıyor. Son 10 haftayı 7 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, 17 haftanın ise 15’inde puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta iç sahada 3-0’lık Dortmund mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan ve Almanya Bundesliga’nın en alt sırasında yer almaya devam eden Darmstadt 98, 17 maçta kalesini tam 44 gole kapatamadı. Ligine n zayıf savunma performansını ortaya koyan ev sahibi, bu hafta iç sahada Frankfurt’u konuk edecek. Ev sahibi ligin galibiyet adına en güven vermeyen takımı olarak karşımıza çıkıyor. Eintracht Frankfurt üst sıraları bırakmıyor. Bu sezon özellikle ilk haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen Dino Toppmöller ve öğrencileri, son haftalarda yakaladığı yükselişle birlikte, üst sıralara sıkı sıkı tutundu. 17 haftalık fikstürü 7 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer aldı. Son 4 haftadan 9 puan toplamayı başaran Frankfurt, sadece lider Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda mağlup olurken, Bayern Münih, Mönchengladbach ve Leipzig karşısında ise kazanmayı başardı. Son haftalarda bol gollü maçlara imza atan konuk ekibin, son 10 maçının 9’nda 2.5 gol barajı aşıldı. 17 maçta 27 gole imza atan Frankfurt, son 11 haftanın ise 10’unda skor üretmeyi başardı. 6. sırada yer alan konuk ekip, üst sıraları bırakmak istemiyor. Almanya Bundesliga’da yükselişe geçen ve üst sıralara sıkı sıkı tutunan Frankfurt, bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak. Son haftaların formda takımı Frankfurt, 18. haftadan 3 puanla çıkmayı başarır.

Heidenheim – Wolfsburg: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’d başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Heidenheim, formunun zirvesinde. Yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’ya adapte olmakta zorlanan Heidenheim, ilk haftalarda önemli puan kayıpları yaşarken, son haftalarda ise yükselişe geçti. İlk 13 haftadan 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, son 4 haftadan ise 3 galibiyet çıkardı. Son 4 haftada Darmstadt 98, Mainz 05 ve Freiburg’a karşı galip gelirken, geçtiğimiz hafta Köln ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar. 21 puanla 9. sırada kendisine yer bulmayı başaran Heidenheim, düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar yükselterek, rahat bir nefes almayı başardı. Ev sahibi bu hafta seriyi sürdürmek adına iç sahada Wolfsburg’u konuk edecek. Wolfsburg, Niko Kovac yönetiminde üst sıralardan uzak kaldı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, ilk 17 hafta itibariyle istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. 17 maçlık fikstürü 6 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Wolfsburg, 20 puanla 11. sırada yer aldı. Son 2 haftalık fikstürde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, Bayern Münih deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, Mainz 05 ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Mainz 05 karşısında maça daha iyi başlayan ve devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran taraf Wolfsburg olurken, ikinci yarıda skoru korumayı başaramadılar. Daha üstün bir futbol sergilemesine rağmen puan kaybına engel olamayan konuk ekip, bu hafta Heidenheim deplasmanında galibiyet arayacak. Wolfsburg 17 maçta 28 gol yerken, rakip fileleri 21 kez havalandırdı. Bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Yükselişini sürdürmek isteyen Heidenheim ve yükselişe geçmek isteyen Wolfsburg’un 3 puan mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.42

Bets10 Bahis Oranı: 96.71