İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Getafe Bahis Tahmini 21.01.2024

İspanya La Liga’da iç sahada son haftalarda iyi sonuçlar alan Osasuna bu hafta evinde, Getafe’yi konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Osasuna ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Osasuna kazanır 2.22, beraberlik 3.01, Getafe kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Osasuna İç Sahada Kaybetmiyor 

Osasuna La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. 2 hafta önce iç sahada Almeria’yı konuk eden Osasuna rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Osasuna’ya galibiyeti getiren gol ise Ante Budimir’den gelmişti. La Liga’da son haftalarda özellikle El Sadar’da iyi sonuçlar alan Jagoba Arraste’nin öğrencileri taraftarı önünde oynadığı son 4 maçta da mağlubiyet yaşamadı. Bu süreçte 8 puan topladılar ve iyi bir hava yakaladılar. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Getafe karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Getafe Evinde Kaybetti 

Getafe La Liga’da oynadığı son maçta Rayo Vallecano karşısında puan almayı başaramadı. Alfonso Perez’de konuk ettikleri rakibine 2-0 mağlup oldular. La Liga’da bu sezon ilk iç saha mağlubiyetini alan Getafe’de moraller bozuk. Son 2 maçta 5 puan bıraktılar ve ilk 7 şansları zora girmeye başladı. Öte yandan Getafe’nin Rayo Vallecano karşısında maçı 8 kişi tamamladığını da belirtelim. Bu hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacak Getafe’nin işi zor. Maç öncesinde Getafe’de Jaime Mata, Damian Suarez ve Juan Latasa kart cezalısı. Mauro Arambarri’nin ise sakatlığı devam ediyor. 

Osasuna – Getafe Maç Bilgileri

Osasuna – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Jaime Mata, Damian Suarez ve Juan Latasa kart cezalısı. Mauro Arambarri’nin ise sakatlığı devam ediyor. 

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Osasuna La Liga’da son dönemde iç sahada iyi sonuçlar almaya başladı. 2 hafta önce El Sadar’da konuk ettikleri Almeria’yı 1-0 mağlup ettiler. El Sadar’da oynadığı son 4 maçı da kaybetmeyen Osasuna bu hafta konuk olacağı Getafe karşısında da favori. Getafe ise son 2 haftada 5 puan bıraktı. Önce Atletico Madrid ile 3-3 berabere kalan Getafe, ardından ise Rayo Vallecano’ya 2-0 kaybetti. Osasuna maçın favorisi. Son dönemde taraftarı önünde iyi sonuçlar alıyorlar. Getafe karşısında da kazanarak üst sıra takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna 3 puanı kaptı. El Sadar’da konuk ettikleri Getafe’yi 3-2 mağlup ettiler.