İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Almeria İddaa Tahmini 21.01.2024

İspanya La Liga’da şampiyonluk hesapları yapan Real Madrid bu hafta evinde, Almeria’yı ağırlayacak. Mücadelenin saat 18.15’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Madrid ile Almeria takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 1.17, beraberlik tercihine 8.00, Almeria galibiyetine ise 16.00 verildiğini görüyoruz.

Real Madrid Net Favori 

Real Madrid geçtiğimiz hafta içi Kral Kupası’nda karşı karşıya geldiği Atletico Madrid karşısında 4-2 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Wanda Metropolitano’da bu sezon 2. Kez mağlubiyet yaşamış oldular. La Liga’da ise rakibine 3-1 kaybetmiş ve bu sezon ilk yenilgilerini almışlardı. Bu hafta sonu Bernabeu’da Almeria’yı konuk edecek olan Real Madrid maçın net favorisi. Üst üste 12 maçtır kaybetmeyen Carlo Ancelotti’nin öğrencileri lider Girona’nın sadece 1 puan gerisinde. Maç öncesinde Real Madrid’de der Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam sürüyor. 

Almeria’dan 1 Puan 

Almeria La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kaptan takımlardan biriydi. İç sahada Girona’yı konuk eden Gaizka Garitano’nun öğrencileri rakibi ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da üst üste 20 maçtır kazanamayan Almeria sadece 6 puan toplayabildi ve ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta sonu ise Santiago Bernabeu’da Real Madrid’in konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Almeria’da Houboulang Mendes, Marciano Sanca ve Idrissu Baba Afrika Kupası kadrosunda. Golcü Leo Baptistao ise kart cezalısı. 

Real Madrid – Almeria Maç Bilgileri

Real Madrid – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 18.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de der Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam sürüyor. Almeria’da Houboulang Mendes, Marciano Sanca ve Idrissu Baba Afrika Kupası kadrosunda. Golcü Leo Baptistao ise kart cezalısı. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu

Almeria'nın ilk 11'i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Sergio Calvo, Leo Baptistao

İddaa Tahmini

Real Madrid La Liga’da şampiyonuğun en güçlü adayı. Son dönemde üst üste galibiyetler alan Ancelotti’nin ekibi La Liga’da 2. Sırada yer alıyor. 2 hafta önce Bernabeu’da konuk ettiği Mallorca’yı 1-0 ile geçmişti. Bu sezon sadece Atletico Madrid’e kaybeden Real Madrid lider Girona’nın sadece 1 puan gerisinde. Öte yandan Girona’ya nazaran Real Madrid’in 1 maçı da eksik. Almeria ise La Liga’da son sırada yer alıyor. Geçen hafta sürpriz yaparak Girona’dan puan almayı başardılar ama galibiyet hasretleri devam etti. 20 maçtır kazanamayan Almeria’nın bu hafta işi yine çok zor. Real Madrid farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.17

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid 2-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. Uzatma dakikalarında buldukları golle 3-2 kazandılar.