İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Barcelona İddaa Tahmini 21.01.2024

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri. Real Betis evinde, Barcelona ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek

Real Betis ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 3.95, beraberlik 3.95, Barcelona kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış.

Real Betis’den 3 Puan 

Real Betis La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da Granada’yı konuk eden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Isco’nun bitime 15 dakika kala attığı golle 3 puanı alan Real Betis, bir önceki hafta yaşanan Celta Vigo mağlubiyetini de unutturmuş oldu. La Liga’da ilk 6 umutlarını sürdürmek isteyen Real Betis bu hafta sonu Barcelona’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Ayoze Perez, Aitor Ruibal, Guido Rodriguez ve Marc Bartra’nın sakatlıkları devam ediyor. Abdi Ezzalzouli, Cudi Riad ve Youssouf Sabaly ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Barcelona Finali Kaybetti 

Barcelona La Liga’da şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı. Xavi’nin öğrencileri 2 hafta önce konuk olduğu Las Palmas deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönerek 3 puan almayı başardı ama lider Girona’nın 8 puan gerisindeler. La Liga’da son 6 maçta sdece 3 galibiyet alabilen bir Barcelona var. İspanya Süper Kupa finalinde de Real Madrid’e 4-1 kaybeden Barcelona’da moraller bozuk. Xavi’nin ekibi bu hafta sonu Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olacak ve işleri hiç kolay değil. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Raphinha, Gavi, Marcos Alonso ve Ter Stegen’in sakatlıkları devam ediyor. 

Real Betis – Barcelona Maç Bilgileri

Real Betis – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Ayoze Perez, Aitor Ruibal, Guido Rodriguez ve Marc Bartra’nın sakatlıkları devam ediyor. Abdi Ezzalzouli, Cudi Riad ve Youssouf Sabaly ise Afrika Kupası kadrosunda. Barcelona’da Raphinha, Gavi, Marcos Alonso ve Ter Stegen’in sakatlıkları devam ediyor. 

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Real Betis bildiğimiz gibi aylar sonra La Liga’da mağlubiyet yaşamış ve Celta Vigo deplasmanında 2-1 kaybetmişti. Bu yenilginin ardından Granada’yı Benito Villamarin’de 1-0 mağlup ederek moral buldular. Bu hafta sonu ise rakip Barcelona. Barcelona’da işler yolunda değil. İspanya Süper Kupa finalinde Real Madrid’e 4-1 kaybeden Barcelona hayal kırıklığı yaratmıştı. La Liga’da ise lider Girona’nın 8 puan gerisindeler. Barcelona’nın kazanması gereken bir maç ama Real Betis kolay kolay taraftarı önünde kaybetmiyor. Gollü bir maç olmasını bekliyorum. Barcelona’nın savunması evlere şenlik. Benito Villamarin’de karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona zor bir deplasmandan 3 puan ile döndü. Real Betis’i 4-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.