İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Sevilla İddaa Tahmini 21.01.2024

İspanya La Liga’da liderliğe yükselen Girona bu hafta evinde, Sevilla’yı konuk edecek. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Girona ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Girona galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 3.95, Sevilla galibiyetinin ise 4.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Girona’dan 1 Puan 

Girona La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin son sırasında yer alan ve galibiyeti bulunmayan Almeria’ya karşı kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. 10 kişi kaldıkları maçta rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Bu beraberliğe rağmen Michel’in ekibi maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. La Liga’da bu hafta sonu ise Montilivi’de Sevilla’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Girona’da Aleix Garcia kart cezalısı. Toni Villa, David Lopez ve Borja Garcia ise sakat olan isimler.  

Sevilla 3 Maçtır Kaybediyor 

Sevilla’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Marcelino’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Alaves karşısında puan almayı başaramadı. Rakibine Ramon Sanchez Pizjuand’da 3-2 mağlup oldular. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Sevilla’da moraller bozuk. Düşme hattının da sadece 1 puan üzerinde bulunan Sevilla’nın bu hafta mağlup olması halinde düşme hattına gerileme ihtimali var. Lider Girona’ya konuk olacak Sevilla’da En Nesyri Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Boubakary Soumare kart cezalısı. Orhan Nyland, Nemanja Gudelj ve Marcos Acuna ise sakat olan isimler. 

Girona – Sevilla Maç Bilgileri

Girona – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Aleix Garcia kart cezalısı. Toni Villa, David Lopez ve Borja Garcia ise sakat olan isimler. Sevilla’da En Nesyri Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Boubakary Soumare kart cezalısı. Orhan Nyland, Nemanja Gudelj ve Marcos Acuna ise sakat olan isimler. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Jesus Navas, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Girona La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Almeria deplasmanında puan kaybetti. Rakibi ile golsüz berabere kaldılar 10 kişi kaldıkları maçta kaybetmemeleri önemliydi. La Liga’da maç fazlasıyla liderliğe yükselen Girona bu hafta Sevilla’yı konuk edecek. Sevilla’da ise moraller bozuk. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Alaves’e 3-2 mağlup oldular. La Liga’da üst üste 3 maçtır kaybeden Sevilla düşme hattına oldukça yakın. Girona’nın kazanması gereken bir maç. Formsuz Sevilla’yı Montilivi’de mağlup ederek liderliğini devam ettirirler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Griona farka gitti. Montilivi’de konuk ettikleri Sevilla’yı 5-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdüler.