İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United West Ham İddaa Tahmini 21.01.2024

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Sheffield United bu hafta sonu evinde, West Ham karşısında sürpriz arayacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Sheffield United ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Sheffield United galibiyetine 3.50, beraberlik tercihine 3.45, West Ham galibiyetine ise 2.20 verildiğini görüyoruz.

Sheffield United 4 Maçtır Kazanamıyor 

Sheffield United Premier Lig’in bu sezon en büyük düşme adaylarından biri. Geride kalan 20 haftada sonunda sadece 9 puan toplayabildiler ve ligin dibinde yer alıyorlar. 2 hafta önce Etihad’da Manchester City’e 2-0 kaybeden Chris Wilder’ın ekibinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Premier Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabildiler. Bu hafta sonu ise Bramall Lane’de West Ham ile kozlarını paylaşacaklar. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da Tom Davies, Chris Basham ve Max Lowe sakat. Yasser Larouci ile Enis Slimane ise Afrika Kupası kadrosunda. 

West Ham’dan Golsüz Beraberlik

West Ham Premier Lig’de 2 hafta önce Brighton ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiren Londra ekibi son 4 maçta 10 puan toplayarak dikkat çekti. Bu hafta sonu Bramall Lane’de Sheffield United’a konuk olacak olan West Ham maçın favorisi. İlk 4 umutlarını devam ettirmek adına kazanmaları son derece önemli ama West Ham’da bu hafta çok önemli eksikler var. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Said Benrahma kart cezalısı. Lucas Paqueta, Michail Antonio, Edson Alvarez, Jarrod Bowen ve Pablo Fornals sakat. Mohammed Kudüs ve Nayef Aguerd ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Sheffield United – West Ham Maç Bilgileri

Sheffield United – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Tom Davies, Chris Basham ve Max Lowe sakat. Yasser Larouci ile Enis Slimane ise Afrika Kupası kadrosunda. West Ham’da Said Benrahma kart cezalısı. Lucas Paqueta, Michail Antonio, Edson Alvarez, Jarrod Bowen ve Pablo Fornals sakat. Mohammed Kudüs ve Nayef Aguerd ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

İddaa Tahmini

Sheffield United Premier Lig’in bu sezon en büyük düşme adayı. Chris Wilder’ın ekibi sadece 9 puan toplayabildi ve son sırada yer alıyor. 2 hafta önce Etihad’da konuk oldukları Manchester City’e 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 4 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Sheffield United’da moraller bozuk. West Ham ise ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Brighton ile golsüz berabere kaldılar. Son 4 maçta 10 puan toplayan David Moyes’un ekibi kalesini de gole kapatmayı başardı. Bu hafta Sheffield United deplasmanında maçın favorisiler. Bowen önderliğinde West Ham’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham son sıradaki Sheffield United karşısında 2 puan bıraktı. Bramal Lane’de 2-2 berabere kaldılar .