sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 21.01.2024

Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak derledik. 21 Ocak Pazar akşamında kazanmanız dileğiyle.

Mönchengladbach – Augsburg: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 17. haftasında Stuttgart karşısına çıkan Mönchengladbach cephesinde, Robin Hack  ve Palea ve Reitz’in son derece iyi futbolu galibiyeti getirdi. Fırsatları çok iyi değerlendiren ev sahibi, 3-1’lik galibiyetle, 3 maçtır devam eden galibiyet hasretine son vermeyi başardı. Sezonun ilk yarısı sona erdiğinde, ligin 10. sırasında yer alan Gladbach, ligin ortasına demir attı. Gerardo Seoane yönetiminde 17 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, deplasmanda sadece 1 maç kazanmayı başarırken, iç sahada ise 4 galibiyete imza attı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Gladbach, rakip fileleri 36 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 38 gole engel olamadı. 17 maçın 16’sında 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Augsburg, Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen’i sahasında ağırlayan Jess Thorup ve öğrencileri, lidere karşı son dakika golüyle mağlup oldu. Lidere karşı mağlup olmalarına karşın, iyi bir performans sergilediklerini söyleyelim. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Augsburg, 12. sıraya kadar geriledi. 4 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Augsburg, bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Gladbach karşısına çıkacak. Üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı olan Augsburg, bu sezon kalesinde 32 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise 24 kez havalandırdı. Sezonun ilk yarısında Gladbach’ı sahasında konuk eden Augsburg, rakibiyle 4-4 berabere kalmıştı. Almanya Bundesliga’da üst sıralara yetişmeye çalışan Gladbach ve Augsburg, orta sıralardan kurtulmayı bir türlü başaramadı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan, hücum hattında ise iyi sayılabilecek performanslar sergilediler. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

Lecce – Juventus: MS 2, 1.45 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Lecce taraftarı önünde Juventus’u konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren zorlu mücadele, 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Karşılaşmayı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Lecce’de, düşüş devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezona müthiş bir başlangıç yapan ve ilk 6 hafta namağlup bir performans grafiği sergileyen Roberto D’Aversa ve öğrencileri, son 15 haftalık fikstürde ise sadece Frosinone’yi mağlup etmeyi başarınca, üst sıra yarışından tamamen koptu. Son 4 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Lecce, sezonun ikinci yarısına Lazio deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle başladı. Bu hafta iç sahada Juventus’u konuk edecek olan Lecce, sürpriz bir galibiyetle kötü gidişata son vermek istiyor. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 4’e kadar inen ev sahibinin, galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 hafta geride kalırken, İnter ve Juventus rakipleriyle puan farkını açmaya devam ediyor. Şampiyonluk mücadelesi veren iki ezeli rakip, zirvede yalnız kalmaya başladı. İtalya Serie A Ligi’nde tam 15 haftadır bileği bükülmeyen Juventus, 12 galibiyet, 3 beraberlikle yoluna devam ederken, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirdi. Son 4 haftada sırasıyla Frosinone, Roma, Salernitana ve Sassuolo’yu mağlup etmeyi başaran JUVE, 4 maçta 8 gole imza attı. Sezonun ikinci yarısına Sassuolo karşısında 3-0’lık galibiyetle başlangıç yapan konuk ekipte, son haftalara damga vuran Dusan Vlahovic, 2 golle bir kez daha yıldızlaştı. 3 sezondur devam eden şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Juventus, bu sezon rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirdi ve bu yolda önemli adımlar atmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde 15 maçtır mağlup olmayan Juventusü, 12 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Liderin en yakın takipçisi olarak yolun devam eden JUVE, galibiyetlerine Lecce deplasmanında devam ederek, galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecektir.

Empoli – Monza: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 21 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi’nin 21. hafta mücadelesinde, Empoli ile Monza karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:00 itibariyle, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına mağlubiyetle başlangıç yapan ve uzun süredir düşme potasından kurtulmayı başarmayan Empoli, 20. hafta sonunda 3. kez teknik adam değişikliğine gitti. Son 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, 5 mağlubiyet, 3 beraberliğin ardından teknik adam Aurelio Andreazzoli ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Kalesini 20 maçta tam 35 gole kapatamayan ve rakip fileleri 11 kez havalandırabilen Empoli cephesinde geçtiğimiz hafta itibariyle göreve Davide Nicola getirildi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Monza’ya karşı verecek olan Empoli, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu rakibine karşı kazanarak, düşme hattından kurtulmak için umutlanmak istiyor. Düşme hattının üzeriyle puan farkının 5’e kadara yükseldiğini belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 haftayı 6 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Monza, topladığı 25 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Raffaele Palladino ve öğrencileri, küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başarırken, üst sıralara ise yetişemedi. Son haftalarda başlayan kötü gidişata çare arayan Monza, 5 haftalık fikstürde sadece Frosinone’yi mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 4 haftada puan kayıplarına engel olamadı. Geçtiğimiz hafta lider İnter karşısına çıkan Monza, taraftarı önünde 5-1’lik yenilgiden kurtulamadı ve ağır bir darbe aldı. Maç başına 1 gol ortalamasıyla mücadele veren Mona, bu hafta sezonun ilk yarısı iç sahada 2-0’lık skorla mağlup ettiği Empoli ile karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde 21. haftaya girilirken, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. İstikrardan uzak performanslar sergileyen Empoli ve Monza, 90 dakika sonunda galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.05

Bets10 Bahis Oranı: 4.41