sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.01.2024

İddaa fikstüründe 21 Ocak Pazar akşamı yer alan mücadeleleri, kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Türkiye Süper Lig mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Bayern Münih – Werder Bremen: 3.5 ÜST, 1.41 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 21 Ocak Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 18. hafta mücadelesinde, Bayern Münih ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Hoffenheim ile taraftarı önünde karşı karşıya gelen Bayern Münih, eksiklerine rağmen 3-0’lık net bir galibiyete imza attı. Jamal Musiala 2 gol, Leroy Sane ise 2 asistle karşılaşmaya damga vuran isimler arasında yer alırken, ev sahibi ligde 3’te 3 yapmayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndn lider çıkmayı başaran Bayern Münih, son 11 sezonunda şampiyon olduğu Almanya Budnesliga’da ise Bayer Leverkusen’i takibini sürdürüyor. Sadece Frankfurt karşısında mağlubiyet yaşayan Tuchel ve öğrencileri, ligde geri kalan 15 hafta maç kaybetmedi. Lider ile arasındaki puan farkını 1 maç eksiğe rağmen 4’te tutmayı başaran Bayern Münih, bu hafta evinde Werder Bremen’i konuk edecek. 52 golle ligin en iyi hücum performansını sergileyen Münih cephesinde, Harry Kane 22 golle gol krallığının zirvesinde oturuyor. Werder Bremen ise rakibinin aksine Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı üst üste beraberliklerle geride bıraktı. Ole Werner ve öğrencileri, galibiyet adına yeterli olmayı başaramasa da, maç kaybetmeden sahadan ayrılmayı bildi. Mönchengladbach, Leipzig ve Bochum karşısında üst üste gollü beraberliklere imza atan Werder Bremen, 17 haftalık fikstürü ise 4 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 13. sıraya kadar gerilerken, düşme potasının 6 puan üzerinde yer aldı. Henüz deplasmanda maç kazanmayı başaramayan Werder Bremen, bu hafta Bayern Münih deplasmanında galibiyet arayacak. Devre arasında Julián Malatini hamlesiyle savunmasını güçlendirmeye çalışan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor. Almanya Bundesliga’nın en golcü takımı Bayern Münih ile savunmada bir türlü başarılı olamayan Werder Bremen karşı karşıya geliyor. Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında bol gollü bir mücadele izleyeceğimizi ve 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Salernitana – Genoa: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.22 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 21. hafta heyecanı başladı. 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan mücadelede, Salernitana ile Genoa kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin en alt sırasına demir atan Salernitana, 2 haftadır skor üstünlüğünü korumayı başaramıyor ve son dakika golleriyle mağlup oluyor. Önce Juventus karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve son dakik golüyle mağlup olan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Napoli karşısında 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. 29. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalayan Salernitana, öne geçtikten sonra tamamen savunmaya çekildi. Savunmanın büyük hatası mağlubiyeti getirirken, ev sahibi 20 haftadan sadece 12 puan topladı ve İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Bu hafta iç sahada Genoa’yı konuk edecek olan Salernitana, 20 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında Genoa’yı mağlup etmek oldukça zor. Yükselen bir performans grafiğine sahip olan konuk ekip, son 5 haftalık fikstürde Juventus, İnter, Bologna ve Torino karşısında sahadan 1’er puanla ayrılırken, Sassuolo deplasmanından ise galibiyetle döndü. Düşme potasıyla puan farkını açarak rahat bir nefes alan Alberto Gilardino ve öğrencileri, 20 hafta sonunda 22 puanla 12. sırada kendisine yer buldu. Geride bıraktığımız hafta iç sahada Torino’yu ağırlayan Genoa, 90 dakik boyunca üstün bir futbol sergilemesine karşın, skor üretmeyi başaramadı. Kalesinde 90 dakika sonunda isabetli şuta dahi geçit vermeyen Genoa, gol fırsatlarını ise cömertçe harcadı. Konuk ekip seriyi bu hafta Salernitana deplasmanında 3 puanla sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır bileği bükülmeyen Genoa, zorlu fikstürden başarıyla çıktı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan konuk ekip, ilk 20 haftanın en zayıf halkası Salernitana karşısında, seriyi 3 puanla sürdürecektir.

Trabzonspor – Galatasaray: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Trabzonspor sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Trendyol Türkiye Süper Ligi’nin 21. haftasında derbi heyecanı yaşanırken, dev maç 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Trabzonspor cephesinde derbi öncesi eksikler dikkat çekiyor. Türkiye Süper Lig sahnesinde Abdullah Avcı’nın göreve gelişiyle birlikte kolay maç kaybetmeyen bir takım haline dönüşen Bordo Mavililer, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından 3. sıraya oturdu. Nenad Bjelica yönetiminde ilk 8 haftada 4 kez mağlup olan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde ise son 12 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. 6 haftadır bileği bükülmeyen ev sahibi, 4 galibiyet, 2 berberliğe imza attı. Son olarak Antalyaspor deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 1-1’lik berberlikle ayrılan Tranzonspor’da, eksikler dikkat çekiyor. Paul Onuachu, Nicolas Pepe, Stefano Denswil, Mislav Orsic, Bakasetas, Jens Larsen, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un yokluğunda en yakın rakibi Galatasaray karşısına çıkacak olan Trabzonspor, derbide kazanarak puan farkını rakibiyle 11’e indirmek istiyor. Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu Galatasaray, bu sezon ilk 20 hafta itibariyle lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde kaldı. Okan Buruk ve öğrencileri, sahadan istediğini almayı başarsa da, sezon başından beri beklenilen oyun etkisini Şampiyonlar Ligi sahnesi dışında gösteremedi. Yeni transferleri Zaha, Bakambu, Ziyech, Ndonbele ve Angerlino’dan istediği katkıyı alamayan Sarı Kırmızılılar, Sivasspor deplasmanından aldığı 1-1’lik beraberlikle liderin 2 puan gerisine düşerken, geçtiğimiz hafta eksiklerine rağmen Kayserispor karşısında kazanarak, puan farkını korumayı bildi. Icardi’nin yokluğu son haftalarda fazlasıyla hissedildi. Trabzonspor deplasmanında derbi galibiyeti arayacak olan Galatasaray, bu kritik virajı kayıpsız geçerek, şampiyonluk yarışında psikolojik üstünlüğü tamamen rakibine kaptırmak istemiyor. Zor günler geçirmesine rağmen, Süper Lig’de kazanmaya devam eden Galatasaray, 8 haftadır maç kaybetmiyor. Türkiye Süper Ligi’nin formda takımlarından Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. İki takımda son haftalarda önemli eksikleriyle dikkat çekmesine rağmen, yenilmezlik serisini korumaya devam ediyor. Gözünü derbi galibiyetine çeviren Trabzonspor ve Galatasaray, kadro kalitesinin yanı sıra, derbide oyun gücüne güveniyor. İki takımında dev maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.91

Bets10 Bahis Oranı: 105.22