İddaa Tahminleri ve Analizleri

Sochaux Reims Maç Tahmini 21.01.2024

Sochaux ile Reims, Fransa Kupası‘nda karşı karşıya geliyor. Son 32 mücadelesi, 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlıyor. Mücadeleye Auguste Bonal Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Sochaux galibiyetine 5.50, beraberliğe 4.00, Reims galibiyetine ise 1.57 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Sochaux Son Haftalarda Etkili

Fransa Ulusal 1. Ligi’nde ilk 17 haftayı 8 galibiyet, 4 berberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Sochaux, 28 puanla 6. sırada yer aldı. Olivier Guegan ve öğrencileri, son 3 haftadan aldığı galibiyetlerle, üst sıralara yetişmeyi başardı. Son 3 haftada 8 golle 9 puan toplamayı başaran ev sahibi, Marignane GCB, Dijon ve Nimes’i mağlup ederken, 270 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Fransa Kupası’nda ise ev sahibi, Jura Sud, Geispolsheim ve Lorient’i eleyerek, Son 32 Turu’nda yer aldı. Reims karşısına çıkacak olan Sochaux , Fransa Ligue 1 temsilcilerine karşı galibiyetlerine devam etmek istiyor. Lorient karşısında önemli bir sürprize imza atan ev sahibi, son haftalarda iki kulvarda birden aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor.

Reims Eksiklere Rağmen Kazanıyor

Reims cephesinde eksikler dikkat çekiyor. Yunis Abdelhamid, Oumar Diakite, Amir Richardson, Junya Ito, Keito Nakamura milli takımlarına gittiler. Azor Matusiwa, Amadou Kone, Valentin Edoa ve Maxime Busi’nin sakatlıkları ise devam ediyor. Önemli eksiklerine rağmen Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atmayı başaran konuk ekip, önce iç sahada Le Havre ardından deplasmanda Monaco’yu mağlup etti. 18 hafta bittiğinde 29 puanla ligin 6. sırasına kadar yükselen konuk ekip, üst sıraları bırakmıyor. William Still ve öğrencileri, Fransa Kupası’nda ise Son 64 Turu2na doğrudan katılırken, Dijon’u deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etti. İki kulvarda birden iyi sonuçlara imza atan Reims, eksiklerine rağmen galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Sochaux – Reims Maç Bilgileri

Sochaux – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Bonal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sochaux takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Reims cephesinde  Yunis Abdelhamid, Oumar Diakite, Amir Richardson, Junya Ito, Keito Nakamura milli takımlarına gittiler. Azor Matusiwa, Amadou Kone, Valentin Edoa ve Maxime Busi’nin sakatlıkları ise devam ediyor.

Sochaux’un ilk 11’i Belli mi?

Sochoux’un muhtemel kadrosu: Mathieu Patouillet, Mathieu Patouillet, Thomas Fontaine, Dalangunypole Gomis, Roli Pereira De Sa, Noah Fatar, Julien Da Costa, Malcolm Viltard, Diego Michel, Zohi, Daho.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Reda Khadra, Nhoa Sangui, Emmanuel Agbadou, Thomas Foket, Adama Bojang, Mamadou Diakhon, Salama, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 2 hafta Le Havre ve Monaco’yu mağlup etmeyi başaran Reims cephesinde, moraller yerinde. Eksiklerine rağmen galibiyetten vazgeçmeyen Reims, Fransa ulusal 1. Lig temsilcisi Sochaux karşısında hata yapmayacak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims’in kupa serüveni kısa sürdü. Maçın normal süresinde taraflar 2’şer golle birbirlerine üstünlük kuramazken, mücadele seri penaltılara kadar devam etti. Penaltılar sonucunda ise Sochaux rakibine kurduğu 5-4’lük üstünlükle tur atladı.