İddaa Tahminleri ve Analizleri

Clermont Strasbourg İddaa Tahmini 21.01.2024

21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak olan Fransa Kupası Son 32 mücadelesinde, Clermont ile Strasbourg kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN CONNECT.

Hovarda, Clermont galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.30, Strasbourg 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Clermont Son Dakika Golüyle Kazandı

Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Clermont, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0’lık üstünlükle tamamladı. Shamar Nicholson’un golüyle ilk yarıdan istediğini alan ev sahibi, ikinci yarıda ise zor dakikalar yaşadı. Skoru korumayı başaramayan ve son dakikaya 1-1’lik eşitlikle giren Clermont cephesinde, sahneye Jim Allevinah çıktı ve son dakika golüyle takımına 3 puanı getirdi. Fransa Ligue 1’de tam 7 hafta sonra galip gelerek, en alt sıradan kurtulan Clermont, lige sıkı sıkı tutundu. Pascal Gastien önderliğinde küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden ev sahibi, Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında Strasbourg karşısına çıkacak.

Strasbourg 5 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde Clermont deplasmanına konuk olacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de 5 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekiyor. 13. haftaya kadar ligin zayıf halkaları arasında yer alan ve düşme hattından uzak kalmaya çalışan konuk ekip, son 5 haftadan topladığı 10 puanla düşme hattının 8 puan üzerine çıkarken, 9. sırada kendisine yer buldu. 3 galibiyet, 2 berberliğe imza atan Patrick Vieira ve öğrencileri, Le Havre, Lorient ve Lille karşısında üst üste galibiyetler alırken, Brest ve Marsilya deplasmanlarından ise beraberliklerle döndü. Ligde gösterdiği yükselişi kupa sahnesine taşımak isteyen Strasbourg, daha önce Avoine OCC ile eşleşmiş ve rakibini 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Clermont ile lig kapsamında golsüz berabere kalan konuk ekip, bu ke rakibi karşısına çok daha formda ve moralli çıkacak.

Clermont – Strasbourg Maç Bilgileri

Clermont – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Jeremie Bela, Alidu Seidu, Mory Diaw milli takımlarına gittiler. Strasbourg cephesinde ise Mothiba, Emanuel Emegha, Jeremy Sebas, Karol Fila’nın sakatlıkları devam ediyor. Saidou Sow ise milli takımına gitti.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Andy Pelmard, Mehdi Zeffane, Florent Ogier, Cham Saracevic, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dion Sahi, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Dilane Bakwa.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de alt sıralardan kurtulmayı başaran Strasbourg, son 5 haftada namağlup bir performans sergiledi. Ligin formda takımları arasında yer alan konuk ekip, düşme hattında zor günler geçiren Clermont’u kupa kapsamında mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.43

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Kupası’nda kazanan taraf Strasbourg oldu. 3 golle rakibine üstünlük kurmayı başaran Strasbourg, rakibi Clermont’a ise 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.