İddaa Tahminleri ve Analizleri

Rennes Marsilya İddaa Tahmini 21.01.2024

Rennes evinde Marsilya‘yı konuk edecek. Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 23:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Betelli, Rennes galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.30, Marsilya galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Rennes 2 Haftadır Kazanıyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 2 haftada aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Rennes, Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde Marsilya karşısına çıkacak. Teknik adam değişikliğinin ardından toparlanmaya ve yükselişe geçmeye başlayan ev sahibi, sezonun ilk yarısını Clermont karşısında 3-1’lik galibiyetle kapatırken, sezonun ikinci yarısına ise geçtiğimiz hafta Nice karşısında 2-0’lık galibiyetle başladı. Liderin en yakın takipçisine karşı oyunu domine etmeyi başaran Julien Stephan ve öğrencileri, 18 hafta sonunda 22 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Yeni hocasıyla daha iyi hücum etmeye başlayan Rennes, Fransa Kupası’nda ise daha önce Guingamp engelini geçerek, Son 32 Turu’na kalmayı başarmıştı. Yükselen performansını kupa serüvenine taşımak isteyen Rennes, ligde mağlup olduğu Marsilya ile karşı karşıya gelecek.

Marsilya’da Gattuso Etkisi

Marsilya, Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. Tam 7 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen konuk ekipte, Gennaro Gattuso hamlesi iyi sonuçlar vermeye başladı. Teknik adam değişikliğinin ardından vites yükselten Marsilya, ilk haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmeye devam ediyor. 18 hafta sonunda 28 puanla 7. sırada yer alan Marsilya, son 7 haftada 4 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. 4 haftalık galibiyet serisinin ardından, Montpellier ve Strasbourg karşısında üst üste beraberlikler aldıklarını söyleyelim. Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında Rennes’e deplasmanda konuk olacaklar. Fransa Ligue 1 kapsmında 5 hafta önce Rennes’e karşı 2-0’lık net bir galibiyete imza attıklarını belirtelim. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Marsilya, deplasman faktörüne rağmen, rakibine zorluk çıkarmayı başaracaktır.

Rennes – Marsilya Maç Bilgileri

Rennes – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Lorenz Assignon, Amine Gouiri ve Nemanja Matic’in sakatlıkları devam ediyor. Wooh ise milli takımına gitti. Marsilya’da ise Valentin Rongier’nın sakatlığı devam ediyor. Mbemba, Harit, Ndiaye, Ngapandouetnbu, Azzedine Ounah , Pape Gueye ve Sarr milli takımlarına gittiler.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Bamo Meite, Michael Murillo, Jonathan Clauss, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de teknik adam hamleleriyle aradığı yükselişi bulan Rennes ve Marsilya, etkisini Fransa Kupası’nda sürdürmek istiyor. Son haftalarda iyi sonuçlara imza atan iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Rennes ve Marsilya birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulurken, kazananı seri penaltılar belirledi. Rennes evinde Marsilya’ya karşı kurduğu 9-8’lik üstünlükle tur atladı. Kazananları tebrik ederiz.