Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Galatasaray Maç Tahmini 21.01.2024

Trabzonspor sahasında Galatasaray‘ı konuk edecek. Trendyol Türkiye Süper Ligi‘nin 21. haftasında derbi heyecanı yaşanırken, dev maç 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Trabzonspor galibiyetine 4.42, beraberliğe 3.95, Galatasaray galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Haftanın 10’ları kampanyası kapsamında sunulan özel oran fırsatlarında, Derbi için KGVAR seçeneğini seçerek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Trabzonspor Eksiklerle Baş Etmeye Çalışıyor

Trabzonspor cephesinde derbi öncesi eksikler dikkat çekiyor. Türkiye Süper Lig sahnesinde Abdullah Avcı’nın göreve gelişiyle birlikte kolay maç kaybetmeyen bir takım haline dönüşen Bordo Mavililer, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından 3. sıraya oturdu. Nenad Bjelica yönetiminde ilk 8 haftada 4 kez mağlup olan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde ise son 12 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. 6 haftadır bileği bükülmeyen ev sahibi, 4 galibiyet, 2 berberliğe imza attı. Son olarak Antalyaspor deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 1-1’lik berberlikle ayrılan Tranzonspor’da, eksikler dikkat çekiyor. Paul Onuachu, Nicolas Pepe, Stefano Denswil, Mislav Orsic, Bakasetas, Jens Larsen, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un yokluğunda en yakın rakibi Galatasaray karşısına çıkacak olan Trabzonspor, derbide kazanarak puan farkını rakibiyle 11’e indirmek istiyor.

Galatasaray Gözünü 3 Puana Dikti

Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu Galatasaray, bu sezon ilk 20 hafta itibariyle lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde kaldı. Okan Buruk ve öğrencileri, sahadan istediğini almayı başarsa da, sezon başından beri beklenilen oyun etkisini Şampiyonlar Ligi sahnesi dışında gösteremedi. Yeni transferleri Zaha, Bakambu, Ziyech, Ndonbele ve Angerlino’dan istediği katkıyı alamayan Sarı Kırmızılılar, Sivasspor deplasmanından aldığı 1-1’lik beraberlikle liderin 2 puan gerisine düşerken, geçtiğimiz hafta eksiklerine rağmen Kayserispor karşısında kazanarak, puan farkını korumayı bildi. Icardi’nin yokluğu son haftalarda fazlasıyla hissedildi. Trabzonspor deplasmanında derbi galibiyeti arayacak olan Galatasaray, bu kritik virajı kayıpsız geçerek, şampiyonluk yarışında psikolojik üstünlüğü tamamen rakibine kaptırmak istemiyor. Zor günler geçirmesine rağmen, Süper Lig’de kazanmaya devam eden Galatasaray, 8 haftadır maç kaybetmiyor.

Trabzonspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Trabzonspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı. Mislav Orsic ve Stefano Denswil sakat. Trezeguet, Paul Onuachu ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda. Galatasaray’da ise Sergio Oliviera sakat. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Anastasios Bakesatas, Enis Bardhi, Enis Destan.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Tete, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Ligi’nin formda takımlarından Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. İki takımda son haftalarda önemli eksikleriyle dikkat çekmesine rağmen, yenilmezlik serisini korumaya devam ediyor. Gözünü derbi galibiyetine çeviren Trabzonspor ve Galatasaray, kadro kalitesinin yanı sıra, derbide oyun gücüne güveniyor. İki takımında dev maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Tranzonspor eksiklerle direnemedi. Derbiye Galatasaray üstün futbolu ve aldığı farklı galibiyetle damga vurdu. Trabzonspor’un tek gol bulduğu mücadelede, Galatasaray 5 golle galip geldi. Okan Buruk ve öğrencileri, yeniden zirvenin ortağı olmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.