Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Konyaspor İddaa Tahmini 24.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Konyaspor deplasmanda, Gaziantep FK’ya konuk olacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Gaziantep FK ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Gaziantep FK galibiyetinin 2.28, beraberlik tercihinin 3.59, Konyaspor galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde Konyaspor’un maçı kaybetmemesine 30.00 oran verilmekte. Yüksek oranlarla kazanmak için Bets10 sitesini takip edin !

Gaziantep FK’da Puan Kayıpları Sürüyor 

Gaziantep FK Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Marius Sumudica’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkarttılar ama galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Kümede kalma mücadelesi veren Gaziantep FK bu hafta içi Konyaspor karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Max Gradel ve Janie Bikel Afrika Kupası kadrosunda. Alexandru Maxim ve Denis Dragus ise kart cezalısı. 

Konyaspor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Antalyaspor’u konuk eden Konyaspor mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Yeşil Beyazlılar skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Fahrudin Omerovic’in ekibi 20 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta içi ise Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak Konyaspor’un kazanması halinde düşme hattının üzerine çıkacağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Muhammet Demir, Adil Demirbağ ve Gökhan Töre sakat. Bruno Paz ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Gaziantep FK – Konyaspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Max Gradel ve Janie Bikel Afrika Kupası kadrosunda. Alexandru Maxim ve Denis Dragus ise kart cezalısı. Konyaspor’da Muhammet Demir, Adil Demirbağ ve Gökhan Töre sakat. Bruno Paz ise Afrika Kupası kadrosunda.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Nelson Oliveira

İddaa Tahmini

Gaziantep FK Süper Lig’de son 2 haftada galibiyet alamadı. Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında 5 puan bıraktılar. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Konyaspor ise Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de son 4 maçını kazanamayan Konyaspor düşme hattında. Zor bir maç. Konyaspor yeni hocası ile ilk maçında puan aldı. Gaziantep FK deplasmanında da direnç gösterirler ve kaybetmezler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.34

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.