Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 24.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ankaragücü evinde, Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Ankaragücü ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 2.42, beraberlik 3.39, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Pes Etmedi 

Ankaragücü Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Ankaragücü mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçta pes etmeyen ve 1 puan alan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri Süper Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Son dönemde skor anlamında da üretken bir Ankaragücü var. Üstelik Sowe ve Garry Rodrigues’in kadroda olmamasına rağmen. Bu hafta içi sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Ankaragücü’nün seyircisiz oynama cezası devam ediyor. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ sakat. Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Fatih Karagümrük 1 Puanı Kurtardı 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. 2 hafta önce Vodafone Park’ta Beşiktaş’a 3-0 kaybeden Kırmızı Siyahlılar geçen hafta sonu ise iç sahada konuk ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 geriye düştükleri ve 10 kişi kaldıkları maçta 1 puan almayı başardılar. Salih Dursun’un golüyle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Fatih Karagümrük Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Bu hafta ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Fatih Karagümrük’te Davide Biraschi kart cezalısı. Ryan Mendes ve Sofiane Feghouli ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Ankaragücü – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Ankaragücü – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ sakat. Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda. Fatih Karagümrük’te Davide Biraschi kart cezalısı. Ryan Mendes ve Sofiane Feghouli ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Ankaragücü Süper Lig’de geçen hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçta 5 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun ekibi alt sıralardan kurtulma umutlarını devam ettiriyor. Fatih Karagümrük ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda kazanmakta zorlanıyorlar ama 10 kişi kaldıkları ve geride oldukları maçta 1 puan aldılar. Ankaragücü maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Fatih Karagümrük’ü mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.42

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü ev,nde hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını korudular.