sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.01.2024

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Ankaragücü – Fatih Karagümrük : MS 1, 1.98 (iddaa) – 2.42 (Bets10) ; Ankaragücü Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Ankaragücü mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçta pes etmeyen ve 1 puan alan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri Süper Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Son dönemde skor anlamında da üretken bir Ankaragücü var. Üstelik Sowe ve Garry Rodrigues’in kadroda olmamasına rağmen. Bu hafta içi sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Ankaragücü’nün seyircisiz oynama cezası devam ediyor. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ sakat. Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda. Fatih Karagümrük Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. 2 hafta önce Vodafone Park’ta Beşiktaş’a 3-0 kaybeden Kırmızı Siyahlılar geçen hafta sonu ise iç sahada konuk ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 geriye düştükleri ve 10 kişi kaldıkları maçta 1 puan almayı başardılar. Salih Dursun’un golüyle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Fatih Karagümrük Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Bu hafta ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Fatih Karagümrük’te Davide Biraschi kart cezalısı. Ryan Mendes ve Sofiane Feghouli ise Afrika Kupası kadrosunda. Ankaragücü Süper Lig’de geçen hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçta 5 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun ekibi alt sıralardan kurtulma umutlarını devam ettiriyor. Fatih Karagümrük ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda kazanmakta zorlanıyorlar ama 10 kişi kaldıkları ve geride oldukları maçta 1 puan aldılar. Ankaragücü maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Fatih Karagümrük’ü mağlup etmeyi başarırlar.

Antalyaspor – Sivasspor : MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konyaspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Adam Buksa’nın attığı golle 1 puanı kurtaran Antalyaspor’un yenilmezlik serisi devam ediyor. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Antalyaspor’un bu 4 maçlık süreçte Sergen Yalçın yönetiminde mağlubiyeti yok. İlk 4 umutlarını devam ettirmek isteyen Akdeniz ekibi bu hafta Sivasspor’u ağırlayacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Antalyapsor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Sivasspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Bülent Uygun’un göreve gelişinden bu yana 4 hafta geride kaldı ve Sivasspor’un bu süreçte tek galibiyeti var. Bu 4 maçlık süreçte tek galibiyetini Kayserispor deplasmanında aldılar. Galatasaray beraberliği ile de sürpriz yapan Sivasspor, Samsunspor ve Gaziantep FK maçlarında ise performans anlamında sınıfta kaldı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk ettikleri Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 öne geçtikleri maçta üstünlüklerini koruyamadıklarını belirtelim. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Sivasspor’da Roman Kent kart cezalısı. Charilaos Charisi ve Caner Osmanpaşa ise sakat olan isimler. Ahmed Musa ile Clinton N’Jie ise Afrika Kupası kadrosunda bulunuyor. Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 1 puan çıkarttı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Sergen Yalçın’ın ekibinde yenilmezlik serisi 4 maça çıkmış durumda. Son 4 maçta 6 puan topladılar ve üst sıra takibini sürdürüyorlar. Sivasspor ise geçen hafta iç sahada Gaziantep FK karşısında 2-0 öne geçtikleri maçta galibiyet alamadılar. Mücadele 2-2 sona erdi. Son 2 haftada 5 puan bırakan bir Sivasspor var. Antalyaspor maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Sivasspor karşısında kazanarak haftayı galibiyet ile geçerler.

Başakşehir – Fenerbahçe: MS 2, 1.40 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Başakşehir’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Başakşehir mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Çağdaş Atan’ın ekibinin yenilmezlik serisi ise devam etti. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Başakşehir bu hafta lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Başakşehir’de Jerome Opoku kart cezalısı. Emmanuel Dennis, Dimitrios Pelkas ve Serdar Gürler ise sakat olan isimler. Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Samsunspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan ve öne geçen Fenerbahçe skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Rahat kazanması beklenen maçta 2 puan bırakan Fenerbahçe şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Yenilmezlik serisini ise devam ettiren Fenerbahçe’nin liderliğini de sürdürdüğünü belirtelim. Galatasaray ile eşit puana sahip olan Fenerbahçe’nin rakibine nazaran averaj üstünlüğü bulunuyor. Kazanarak liderliğini devam ettirmek isteyen Fenerbahçe, bu hafta konuk olacağı Başakşehir karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Fred, Luan Peres, Rodrigo Becao ve Miguel Crespo’nun sakatlıkları var. Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Başakşehir geçen hafta konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Başakşehir’in çıkış devam ediyor. Bu hafta lider Fenerbahçe karşısında puan arayacaklar. Fenerbahçe Süper Lig’de hala lider konumda ama geçen hafta sonu puan kaybettiler. Kadıköy’de konuk ettikleri Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de moraller bozuk. Bu hafta kazanmaları şart. Fenerbahçe bu hafta reaksiyon gösterir ve Başakşehir deplasmanında kazanan taraf olur. 

Toplam İddaa Oranı: 4.21

Bets10 Bahis Oranı: 132.13