Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Union Berlin İddaa Tahmini 24.01.2024

24 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4 .

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.18, beraberliğe 7.25, Union Berlin galibiyetine ise 17.03 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Zirveden Uzaklaşıyor

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışı veren Bayern Münih, liderin kazandığı haftada mağlup olarak, şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı. İç sahada konuk ettiği Werder Bremen karşısında üstün bir futbol sergilemelerine karşın, Sane ve Kane ikilisiyle bir türlü savunma kilidini açamadılar. Gol ararken savunmada önemli açıklar veren ev sahibi, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 1 maç eksikle liderin 7 puan gerisine düşen Tuchel’in öğrencileri, bu hafta eksik maçı kapsamında Union Berlin karşısına çıkacak. Son 5 haftada 2. mağlubiyetini alan Bayern Münih, yeniden zirve yarışına tutunmak istiyor. Son haftalarda başlayan puan kayıplarına çare arayan ev sahibi, liderin üst üste galibiyetlere imza attığı son haftalarda, toparlanma ihtiyacı var. Tuchel ve öğrencileri, Bundesliga sahnesinde halan ligin en iyi hücum performansını sergiliyor. 17 maçta tam 52 gole imza attılar.

Union Berlin Toparlanmaya Başladı

Union Berlin geçtiğimiz hafta oynayacağı Mainz 05 maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin ardından, zorlu fikstürde dinlenme fırsatı buldu. Rotasını Bayern Münih maçına çeviren konuk ekibin, erteleme maçında galibiyete ihtiyacı var. Union Berlin teknik adam değişikliğinin ardından, Almanya Bundesliga’da düşme hattından kurtuldu. Urs Fischer yönetiminde geçen sezon büyük bir sürprize imza atan ve Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan konuk ekip, geçen sezon Almanya Bundesliga’da yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer ile 11. haftada yollarını ayırdı. Üst üste 9 mağlubiyetle düşme hattının içerisine giren konuk ekip, göreve Nenad Bjelica’yı getirdi ve son 5 haftadan 8 puan topladı. Sadece Bochum deplasmanında mağlup olan ve düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Union Berlin, iç sahada aldığı 2-0’lık Köln galibiyetinin ardından, son hafta Freiburg ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan konuk ekip, puan farkını daha fazla açmak istiyor.

Bayern Münih – Union Berlin Maç Bilgileri

Bayern Münih – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Daniel Peretz, De Light, Tarek Buchmann, Bouna Sarr, Serge Gnabry ve Noussair Mazraoui’nin sakatlıkları devam ediyor. Kim Min Jae ise milli takım kampında. Union Berlin’de ise Sheraldo Becker, Danilho Doekhi ve Rani Khedira’nın sakatlıkları devam ediyor. Aissa Laidouni ise milli takımına gitti.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Alphonso Davies, Eric Dier, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Josip Juranovic, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Zirveyle daha fazla puan farkının açılmasını istemeyen Bayern Münih, geçtiğimiz hafta iç sahada beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Zirve yarışında kalmak için 3 puana ihtiyaçları var. Union Berlin ise teknik adam değişikliğiyle toparlanma sinyalleri verirken, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. İki takımında erteleme maçında puan kaybetse dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Raphael Guerreiro attı, Bayern Münh kazandı. İç sahada Werder Bremen’e karşı beklenemedik bir mağlubiyet yaşayan Bayern Münih, kısa sürede toparlandı ve 3 puanı hanesine yazdırarak, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdü.