Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Fenerbahçe İddaa Tahmini 24.01.2024

Trendyol Süper Lig’de lider konumda yer alan Fenerbahçe deplasmanda, Başakşehir karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Başakşehir ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 5.36, beraberlik 4.43, Fenerbahçe kazanır ise 1.64 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 2 tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.  

Başakşehir 7 Maçtır Kaybetmiyor 

Başakşehir’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Başakşehir mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Çağdaş Atan’ın ekibinin yenilmezlik serisi ise devam etti. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Başakşehir bu hafta lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Başakşehir’de Jerome Opoku kart cezalısı. Emmanuel Dennis, Dimitrios Pelkas ve Serdar Gürler ise sakat olan isimler. 

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde 

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Samsunspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan ve öne geçen Fenerbahçe skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Rahat kazanması beklenen maçta 2 puan bırakan Fenerbahçe şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Yenilmezlik serisini ise devam ettiren Fenerbahçe’nin liderliğini de sürdürdüğünü belirtelim. Galatasaray ile eşit puana sahip olan Fenerbahçe’nin rakibine nazaran averaj üstünlüğü bulunuyor. Kazanarak liderliğini devam ettirmek isteyen Fenerbahçe, bu hafta konuk olacağı Başakşehir karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Fred, Luan Peres, Rodrigo Becao ve Miguel Crespo’nun sakatlıkları var. Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Başakşehir – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Başakşehir – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Jerome Opoku kart cezalısı. Emmanuel Dennis, Dimitrios Pelkas ve Serdar Gürler ise sakat olan isimler. Fenerbahçe’de Fred, Luan Peres, Rodrigo Becao ve Miguel Crespo’nun sakatlıkları var. Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Leandro Bonucci, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Başakşehir geçen hafta konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Başakşehir’in çıkış devam ediyor. Bu hafta lider Fenerbahçe karşısında puan arayacaklar. Fenerbahçe Süper Lig’de hala lider konumda ama geçen hafta sonu puan kaybettiler. Kadıköy’de konuk ettikleri Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de moraller bozuk. Bu hafta kazanmaları şart. Fenerbahçe bu hafta reaksiyon gösterir ve Başakşehir deplasmanında kazanan taraf olur. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe uzatma dakikalarında Batshuayi’nin penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı ve liderliğini devam ettirdi.