Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 28.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Fatih Karagümrük galibiyetine 2.56, beraberlik tercihine 3.58, Çaykur Rizespor galibiyetine ise 2.85 verildiğini görüyoruz.

Fatih Karagümrük’te Puan Kayıpları 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de son dönemde ciddi puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta içi Ankaragücü deplasmanından da puan kaybederek dönen Fatih Karagümrük’te kötü gidişat devam etti. Rakibine 2-0 kaybeden Shota Arveladze’nin öğrencileri bu hafta Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Son 8 maçta sadece 1 kez kazanabilen Kırmızı Siyahlılar Süper Lig’de düşme hattında bulunuyor. Küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan Fatih Karagümrük bu hafta Çaykur Rizespor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’te Ryan Mendes kadroda yer almıyor. 

Çaykur Rizespor Moralli 

Çaykur Rizespor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor deplasmanında 2-1 kaybeden Karadeniz ekibi beklenmedik bir mağlubiyet yaşamıştı. Bu yenilginin ardından hafta içi Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Çaykur Rizespor’a galibiyeti getiren gol Dal Varesanovic’in ayağından geldi. Süper Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettiren İlhan Palut’un ekibi bu hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanında 3 puan arayacak. Mücadele öncesinde Çaykur Rizespor’da brahim Olawoyin ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Fatih Karagümrük – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Ryan Mendes kadroda yer almıyor. Çaykur Rizespor’da brahim Olawoyin ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçen hafta Ankaragücü deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler ve haftayı puansız geçtiler. Shota Arveladze yönetiminde kötü gidişatları devam ediyor. Çaykur Rizespor ise hafta içi Trabzonspor’u tek golle geçti. Karadeniz derbisinde 1-0 kazanarak moral buldular. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını arttıran Karadeniz ekibi, bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında da kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.46

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup ettiler .