Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Beşiktaş İddaa Tahmini 28.01.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 4 hedefini devam ettirmek isteyen Beşiktaş deplasmanda, Sivasspor karşısında 3 puan arıyor. Mücadele saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Sivasspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 3.72, beraberlik 3.72, Beşiktaş kazanır ise 2.07 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Sivasspor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kaptan takımlardan biriydi. Antalyaspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Fode Koita’nın golüyle öne geçtikleri maçta skor üstünülüğünü koruyamayan Bülent Uygun’un ekibi haftayı puansız kapattı. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Yiğidolar bu hafta sonu ise iç sahada Beşiktaş ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Charilaos Charisis ve Caner Osmanpaşa sakat. Clinton N’Jie ve Ahmed Musa ise Afrika Kupası’nda yer alıyor.  

Beşiktaş Evinde Kazanamadı 

Beşiktaş Süper Lig’e son 2 maçından da puan çıkartamadı. Önce Pendikspor’a 4-0 kaybeden Siyah Beyazlılar geçtiğimiz hafta içi ise Vodafone Park’ta Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Rakibi karşısında önemli pozisyonlar buldular am değerlendiremediler. Üstelik Adana Demirspor maçın büyük bir bölümünü de 1 kişi eksik oynamıştı. Son 2 haftada 5 puan kaybeden ve skor üretemeyen Fernando Santos’un öğrencileri Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada fırsatı iyi kullanamadı. Bu hafta sonu Sivasspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta Salih Uçan, Alex Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic sakat. Tayfur Bingöl ve Mert Günok ise kart cezalısı. 

Sivasspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Sivasspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Charilaos Charisis ve Caner Osmanpaşa sakat. Clinton N’Jie ve Ahmed Musa ise Afrika Kupası’nda yer alıyor. Beşiktaş’ta Salih Uçan, Alex Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic sakat. Tayfur Bingöl ve Mert Günok ise kart cezalısı. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Samu Saiz, Emrah Başsan, Rey Manaj, Fode Koita

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Sivasspor Süper Lig’de geçen hafta içi Antalyaspor deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadılar ve mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Bülent Uygun’un ekibi son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Beşiktaş ise geçen hafta içi Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de son 2 maçında 5 puan bıraktılar. Üstelik gol de atamadılar. Beşiktaş’tan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Sivasspor’da skor bulacaktır. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor tek golle 3 puanı kaptı. Beşiktaş’ı Manaj’ın tek golüyle 1-0 mağlup ettiler.