Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Ankaragücü İddaa Tahmini 28.01.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe iç sahada, Ankaragücü ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.22, beraberlik 7.16, Ankaragücü kazanır ise 16.31 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe 11 Maçtır Kaybetmiyor 

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Maçın başından sonun dek üstün oynadılar ama galibiyeti getiren golü çok geç buldular. 90+4’te Michy Batshuayi’nin penaltıdan attığı golle 1-0 kazanan Fenerbahçe Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi. İsmail Kartal’ın öğrencileri en yakın takipçisi Galatasaray ile eşit puana sahip ve averaj olarak rakibinin önündeler. Bu hafta sonu Kadıköy’de konuk edecekleri Ankaragücü karşısında da 3 puan hedefliyorlar. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Fred, Luan Peres ve Rodrigo Becao sakat. Jayden Oosterwolde ise kart cezalısı. 

Ankaragücü Çıkışa Geçti 

Ankaragücü Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta içi Fatih Karagümrük’ü konuk eden Emre Belözoğlu’nun öğrencileri karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan 8 puan çıkartmayın başaran Ankara ekibi çıkışa geçmiş durumda. İyi bir ivme yakalayan Ankaragücü bu hafta sonu Kadıköy’de lider Fenerbahçe’ye konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Efkan Bekiroğlu sakat. Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Fenerbahçe – Ankaragücü Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Fred, Luan Peres ve Rodrigo Becao sakat. Jayden Oosterwolde ise kart cezalısı. Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Efkan Bekiroğlu sakat. Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Leandro Bonucci, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe hafta içi Başakşehir deplasmanında maçın hakimiydi ama zorlanarak kazandılar. Batshuayi’nin son dakikada penaltıdan attığı golle altın değerinde bir 3 puan alan Fenerbahçe liderliğini devam ettirdi. Bu hafta Ankaragücü karşısında net favoriler. Ankaragücü ise haftayı Fatih Karagümrük karşısında 2-0’lık galibiyet ile kapatmıştı. Süper Lig’de son 4 maçtır kaybetmeyen Ankaragücü, Fenerbahçe karşısında da puan arayacak. Kadıköy’de gollü bir maç bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.30

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü maçta Cengiz Ünder’in golleriyle 3 puanı aldı. Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ettiler.