İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Girona İddaa Tahmini 28.01.2024

İspanya La Liga’da liderliğini sürdüren Girona deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Celta Vigo ile Girona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Celta Vigo galibiyetine 2.75, beraberlik tercihine 3.55, Girona galibiyetine ise 2.50 verildiğini görüyoruz.

Celta Vigo Evinde Kaybetti 

Celta Vigo La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da konuk ettikleri Real Sociedad’a 1-0 mağlup oldular. Bir öncekj hafta ise Mallorca deplasmanından 1 puan ile dönmüşlerdi. Son 2 haftada 5 puan bırakan Rafael Benitez’in ekibinde moraller bozuk. La Liga’da düşme hattının da sadece 2 puan üzerinde yer aldıklarını belirtelim. Bu hafta sonu ise Balaidos’da lider Girona ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Celta Vigo’da Joseph Aidoo ve Franco Cervi sakat olan isimler. Jonathan Bamba ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Girona Liderliğini Devam Ettiriyor 

Girona La Liga’da son haftalarda mağlubiyeti unuttu diyebiliriz. Geçtiğimi hafta sonu Montlivi’de Sevilla’yı konuk eden Girona mücadeleden 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Net bir galibiyet alan Girona’da Artem Dovbyk’in gösterdiği performans gerçekten etkileyiciydi. La Liga’da liderliğini devam ettiren Michel’in ekibi tam tamına 13 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. En yakın takipçisi Real Madrid’in maç fazlasıyla 1 puan önündeler. Bu hafta sonu ise Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olacak Girona maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Girona’da David Lopez ve Juanpe’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Celta Vigo – Girona Maç Bilgileri

Celta Vigo – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Joseph Aidoo ve Franco Cervi sakat olan isimler. Jonathan Bamba ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Girona’da David Lopez ve Juanpe’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

İddaa Tahmini

Celta Vigo geçen haftayı puansız kapattı. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’a 1-0 mağlup oldular. La Liga’da 2 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Düşme hattı ile aralarında 2 puanlık fark var. Girona ise liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Montilivi’de konuk ettikleri Sevilla’yı 5 golle geçtiler. Golcü Dovbyk harikalar yarattı. Balaidos’da favori taraf konuk ekip Girona. Liderliğini devam ettirmeleri adına kazanmaları gerekiyor. Michel’in ekibinden yine 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.16

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona haftayı 3 puan ile geçti. Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler.