İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Athletic Bilbao Bahis Tahmini 28.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cadiz evinde, Athletic Bilbao karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 18.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

CadizAthletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Cadiz kazanır 4.90, beraberlik 3.50, Athletic Bilbao kazanır ise 1.82 olarak açıklanmış.

Cadiz 17 Maçtır Kazanamıyor 

Cadiz adına La Liga’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta Nuevo Mirandilla’da Alaves’e konuk olan Cadiz mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından galibiyet hasreti 17 maça çıkan Cadiz’de teknik direktör Sergio Gonzalez ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise Mauricio Pellegrino getirildi. La Liga’da düşme hattında bulunan Cadiz yeni hocası yönetiminde ilk maçına Athletic Bilbao karşısında çıkacak. Maç öncesinde Cadiz’de Darwin Machis, Fede San Emeterio, Roger Marti ve Luis Hernandez sakat olan isimler. 

Athletic Bilbao Deplasmanda Kaybetti 

Athletic Bilbao La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Ernesto Valverde’nin öğrencileri karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Valencia karşısında alınan mağlubiyetin ardından La Liga’da 10 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Mestalla’da istediği performansı sergileyemeyen Athletic Bilbao bu hafta sonu Nuevo Mirandilla’da Cadiz’in konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Athletic Bilbao’da Oscar De Marcos sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Cadiz – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Cadiz – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Darwin Machis, Fede San Emeterio, Roger Marti ve Luis Hernandez sakat olan isimler. Athletic Bilbao’da Oscar De Marcos sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Cadiz’de teknik direktör Sergio Gonzalez ile yollar ayrıldı. Geçen hafta konuk oldukları Alaves deplasmanında 1-0 kaybettiler. La Liga’da tam 17 maçtır kazanamayan bir Cadiz var ve düşme hattındalar. Athletic Bilbao’nun ise 10 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Mestalla’da konuk oldukları Valencia’ya 1-0 kaybettiler. Bu hafta reaksiyon göstereceklerini düşünüyorum. Cadiz karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.