İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Valencia İddaa Tahmini 28.01.2024

İspanya La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanan Valencia deplasmanda, Atletico Madrid karşısında sürpriz arayacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Atletico Madrid ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Atletico Madrid kazanır 1.55, beraberlik 4.25, Valencia kazanır ise 6.30 olarak açıklanmış.   

Atletico Madrid Zirve Takibinde 

Atletico Madrid La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Los Carmenes’de Granada’ya konuk olan Diego Simeone’nin öğrencileri karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Alvaro Morata’nın attığı tek golle 3 puanı alan Atletico Madrid, bir önceki hafta alınan Girona mağlubiyetini unutturmuş oldu. Lider Girona’nın 11 puan gerisinde yer alan Atletico Madrid’in 1 maçı da eksik. Şampiyonluk şansları hala var ama bunun kolay olmadığını belirtmek gerekiyor. Bu hafta sonu Wanda Metropolitano’da Valencia’yı konuk edecek olan Atletico Madrid’de Cesar Azpilicueta, Vitolo ve Thomas Lemar sakat olan isimler. 

Valencia 4 Maçtır Kazanıyor 

Valencia’da moraller yerinde. La Liga’da son haftalarda üst üste galibiyetler alan Ruben Baraja’nın öğrencileri geçen hafta Athletic Bilbao karşısında da 3 puan almayı başardı. Rakibini Hugo Duro’nun attığı golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. La Liga’da son 4 maçını kazanarak geçen Valencia’nın Avrupa umutları da artmış durumda. Bu hafta konuk olacakları Atletico Madrid deplasmannda da puan almayı hedefliyor. 5 maçtır kaybetmeyen Valencia’da bu hafta Sergi Canos, Andre Almeida sakat. Selim Amallah ve Mouctar Diakhaby ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Atletico Madrid – Valencia Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Koke, Memphis Depay ve Jose Gimenez’in sakatlıkları devam ediyor. Sevilla’da Erik Lamela, Tanguy Nianzou, Marcao ve Fernando Reges’in sakatlıkları sürüyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

İddaa Tahmini

Atletico Madrid La Liga’da geçen hafta Granada deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da zirve takibini devam ettirmek isteyen Simeone’nin öğrencileri bu hafta konuk edeceği Valencia karşısında da 3 puan arayacak. Valencia ise üst üste galibiyetler alıyor. Geçem hafta Mestalla’da Athletic Bilbao’yu 1-0 ile geçtiler. Son 4 maçını kazanan Valencia’da moraller yerinde. Atletico Madrid’den bu hafta 3 puan bekliyorum. Morata ve Griezmann önderliğinde 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid evinde hata yapmadı. Valencia’yı 2-0 mağlup ederek ilk 4 umutlarını korudular.