İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Osasuna İddaa Tahmini 28.01.2024

İspanya La Liga’da son 4 maçını kazanamayan Sevilla evinde, Osasuna karşısında çıkış arıyor. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sevilla ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 2.10, beraberlik 3.35, Osasuna kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.     

Sevilla 4 Maçtır Kaybediyor 

Sevilla La Liga’da tekrardan düşüşe geçmiş durumda. Geçtiğimiz hafta sonu Montilivi’de lider Girona’ya konuk olan Sevilla karşılaşmadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü bir performans gösteren Ernesto Valverde’nin öğrencileri son haftalarda üst üste yenilgiler almaya devam ediyor. La Liga’da oynadığı son 4 maçı da kaybettiler ve düşme hattına iyice yaklaştılar. 18. Sırada bulunan Cadiz’in sadece 1 puan önündeler. Bu hafta sonu ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Osasuna’yı ağırlayacaklar. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Youssef En Nesyri Afrika Kupası kadrosunda. Kike Salas ve Dori Lukebakio ise sakat olan isimler. 

Osasuna’dan 3 Puan 

Osasuna La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da konuk ettikleri Getafe’yi 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Areso’nun attığı muhteşem gol görülmeye değerdi. La Liga’da son 4 haftada 3 galibiyet çıkartmayı başaran Jagoba Arrasate’nin ekibinde moraller yerinde. Avrupa’ya katılma umutlarını da sürdüren Osasuna bu hafta sonu Sevilla’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Sevilla – Osasuna Maç Bilgileri

Sevilla – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Youssef En Nesyri Afrika Kupası kadrosunda. Kike Salas ve Dori Lukebakio ise sakat olan isimler. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Jesus Navas, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Rafa Mir

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Sevilla üst üste 4. Yenilgisini aldı. Geçen hafta sonu konuk oldukları Girona deplasmanında 5-1 kaybettiler. La Liga’da son 4 maçını kaybeden Sevilla’da moraller bozuk. Osasuna ise La Liga’da üst üste 2 maçtır kazanıyor. Geçen hafta sonu El Sadar’da konuk ettikleri Getafe’yi 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Son haftalarda çıkışa geçen Jagoba Arrasate’nin ekibi ilk 7 umutlarını sürdürüyor. Ramon Sanchez Pizjuan’da gollü bir maç beklentim var. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar.