İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Real Madrid İddaa Tahmini 27.01.2024

İspanya La Liga’da geçen hafta dramatik bir galibiyet alan Real Madrid bu hafta, Las Palmas’ın konuğu olacak. Saat 18.15’te başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Las Palmas ile Real Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Las Palmas galibiyetine 6.70, beraberlik tercihine 4.65, Real Madrid galibiyetine ise 1.47 verildiğini görüyoruz.

Las Palmas 2 Maçtır Kazanıyor 

Las Palmas La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano engelini 2-0 ile geçmeyi başardılar. La Liga’da son 2 maçını kazanarak geçen Garcia Pimienta’nın ekibinde moraller yerinde. Avrupa umutlarını da arttıran Las Palmas bu hafta zor bir 90 dakikaya çıkacak. Gran Canaria’da konuk edecekleri Real Madrid karşısında işleri kolay değil. Maç öncesinde Las Palmas’da Julian Araujo kart cezalısı. Omenuke Mfulu ve Saul Coco ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Real Madrid Zirve Takibini Sürdürdü 

Real Madrid La Liga’da zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bernabeu’da konuk ettikleri Almeria’yı 3-2 mağlup eden Real Madrid altın değerinde bir 3 puan aldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapattığı maçtan 3 puan çıkartan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri 2. Sıradaki yerini korudu. La Liga’da galibiyet serisini de 4 maça çıkarttılar. Bu hafta Las Palmas’a konuk olacak Real Madrid kazanırsa, La Liga’da liderliğe yükselecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Madrid’de Jude Bellingham kart cezalısı. Thibaut Courtois, Eder Militan ve David Alaba ise sakat olan isimler. 

Las Palmas – Real Madrid Maç Bilgileri

Las Palmas – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Julian Araujo kart cezalısı. Omenuke Mfulu ve Saul Coco ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Real Madrid’de Jude Bellingham kart cezalısı. Thibaut Courtois, Eder Militan ve David Alaba ise sakat olan isimler. 

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Brahim Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Las Palmas son 2 haftadan 6 puan çıkarttı. Villarreal’i 3-0, Rayo Vallecano’yu ise deplasmanda 2-0 mağlup ettiler. La Liga’da Avrupa umutlarını devam ettiren Garcia Pimienta’nın ekibi bu hafta Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Real Madrid ise La Liga’da  galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Geçen hafta Bernabeu’da konuk ettikleri Almeria’yı 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup ettiler. Bu hafta Las Palmas deplasmanında da net favoriler. Real Madrid kazanır ve zirve takibini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid zor bir deplasmandan 3 puan çıkartmayı başardı. Gran Canaria’da Las Palmas’ı 2-1 mağlup ettiler .