İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Villarreal İddaa Tahmini 27.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Barcelona iç sahada, Villarreal ile kozlarını paylaşacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

BarcelonaVillarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.34, beraberlik 5.80, Villarreal kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Barcelona Deplasmanda Kazandı 

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis engelini 4-2 ile geçen Xavi’nin öğrencileri zirve takibini devam ettirdi. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanan Barcelona bu hafta Villarreal ile karşı karşıya gelecek. Lider Girona’nın 8 puan gerisinde yer ealan Barcelona’nın puan kaybına tahammülü yok. Bu hafta sonu ise Villarreal karşısında 3 puan hedefliyorlar. Maçın favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Raphinha, Navi, Ter Stegen, Inigo Martinez ve Marcos Alonso sakat olan isimler. 

Villarreal 3 Maçtır Kazanamıyor 

Villarreal La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. La Ceramica’da konuk ettikleri Mallorca karşısında Sörloth’un golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Kaleci Pepe Reina’nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Villarreal uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan bıraktı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Villarreal son 3 maçından da puan kaybı ile ayrıldı. Bu hafta sonu ise Barcelona deplasmanında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Villarreal’de Daniel Parejo, Alfonso Pedraza ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam diyor. Kaleci Pepe Reina ise kart cezalısı. 

Barcelona – Villarreal Maç Bilgileri

Barcelona – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Raphinha, Navi, Ter Stegen, Inigo Martinez ve Marcos Alonso sakat olan isimler. Villarreal’de Daniel Parejo, Alfonso Pedraza ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam diyor. Kaleci Pepe Reina ise kart cezalısı. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Real Betis deplasmanından 3 puan ile döndü. Uzatma dakikalarında arka arkaya goller bularak 4-2 kazandılar. Son 3 maçını kazanarak geçen Barcelona zirve takibini sürdürüyor. Villarreal ise geçen hafta Mallorca ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta 10 kişi kaldılar ve üstünlüğünü koruyamadılar. Son 3 maçında puan kaybeden Villarreal oldukça formsuz. Barcelona’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Mallorca’yı farklı geçerler. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Betelli Oranı: H1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 3-5

Maç Sonu Editör Yorumu: 8 golün atıldığı maçta kazanan Villarreal oldu. Barcelona’yı deplasmanda 5-3 mağlup ederek dikkat çektiler.