İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Real Betis Bahis Tahmini 27.01.2024

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Mallorca evinde, Real Betis’i ağırlayacak Saat 23.00’te başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Mallorca ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Mallorca kazanır 2.45, beraberlik 3.25, Real Betis kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.   

Mallorca Alt Sıralarda 

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Villarreal deplasmanında son dakika golüyle 1 puanı kaptı. Oyuna sonradan giren Javier Expositono’nun attığı golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Javier Aguirre’nin öğrencileri son 8 haftada sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı. Düşme hattı ile de aralarında 5 puanlık fark var. Bu hafta sonu Real Betis’i konuk edecek olan Mallorca’da Pablo Maffeo’nun sakatlığı sürüyor. 

Real Betis’de Puan Kayıpları 

Real Betis La Liga’da puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Barcelona’yı konuk eden Real Betis mücadeleden 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın uzatma dakikalarında yedikleri gollerle haftayı puansız kapattılar. Manuel Pellegrini’nin öğrencileri son 5 haftada sadece Granada karşısında kazanabildi. O galibiyette de son derece zorlanmışlardı. İlk 6 umutlarını arttırmak isteyen Real Betis bu hafta sonu Mallorca’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Ayoze Perez, Aitor Ruibal, Guido Rodriguez ve Marc Bartra sakat. Chadi Riad ve Abd Ezzalzouli ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Mallorca – Real Betis Maç Bilgileri

Mallorca – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Pablo Maffeo’nun sakatlığı sürüyor. Real Betis’de Ayoze Perez, Aitor Ruibal, Guido Rodriguez ve Marc Bartra sakat. Chadi Riad ve Abd Ezzalzouli ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Mallorca geçen hafta Villarreal deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 8 maçta sadece Real Madrid’e kaybettiler. Real Betis ise geçen hafta Barcelona karşısında 4-2 kaybetti. Son haftalarda özellikle kalelerini gole kapatamıyorlar. Zor bir maç. Taraf bahsi riskli. Her iki takımında skor üreteceği zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis tek golle 3 puanı kaptı. Mallorca’yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiler.